Mini tečaj: Kako ga z oralnim seksom popelješ v nebesa?

Oralni seks je lahko neverjetna izkušnja zate in zanj, le prav se ga moraš lotiti.

Mini tečaj: Kako ga z oralnim seksom popelješ v nebesa? (foto: Profimedia) Profimedia
7. 2. 2017

Če boš upoštevala naslednje korake, je uspeh zagotovljen!

1. Naj ve, kaj ga čaka

Pravo vzdušje boš pričarala, če mu boš že prej namignila, da ga ob vajinem prvem srečanju čaka posebna obdelava … Tako se bo neizmerno veselil tega trenutka, njegovi glavi pa bosta pripravljeni na akcijo.

2. Naj mu hlače postanejo tesne

Ko bo v osamljenem kotičku končno samo tvoj in nihče ne bo imel priložnosti, da bi vaju zmotil, začni z draženjem – čez hlače! Nežno pregneti njegovo premoženje z rokama, ga nežno ugrizni čez blago, nato se mu z roko približaj skozi žep … Ko ga bo že vse tiščalo, mu z zobmi čisto počasi odpni zadrgo. Preden ostane brez hlač in spodnjega perila, se še malo poigračkaj z usti in zobmi.

3. Naj se te nagleda od spredaj in zadaj

Moški imajo radi pod nadzorom svojega orjaka, zato mu pusti, da te opazuje, ko ga imaš v ustih. Tvoj obraz, na katerem bo zaznati užitek, ga bo še bolj razvnel. Če bi rada še bolj povečala njegov užitek, se postavita pred ogledalo, kjer bo lahko hkrati opazoval tvoje telo in tvoje mojstrsko delo – pogled iz več strani ga bo obnorel.

4. Naj občuti celo tebe

Ko ga dražiš, uporabi celo telo, ne samo ustnic in jezika ter prstov. Poigraj se še z lasmi, z bradavičkami, zobmi, ščegetavčkom … uporabi domišljijo in vsak del svojega telesa približaj njegovi spodnji glavici in jo podraži.

5. Naj ga strese po celem telesu

Ko se igraš z njegovim penisom, ne zanemari jajčk. Ko so tvoje ustnice na njegovem penisu, jih lahko nežno obdeluješ z roko, nato pa se jim približaj še z jezikom in roko ta čas prestavi na njegov penis. Jajčka lahko spraviš tudi v usta in jih nežno posesaš, poleg pa poslušaš, kako prede od ugodja.

6. Naj te čuti na vsakem delčku telesa

Kljub temu, da ima ena roka in tvoja usta polno dela, imaš še vedno na razpolago drugo roko, ki se lahko sprehodi po njegovem telesu – ob korenu penisa, ob predelu anusa, od trebuha do bradavičk, po notranji strani stegen ali po hrbtu … glej na to, da bo tvojo prisotnost čutil povsod!

7. Naj pred eksplozijo še malo potrpi

Ko se bo približal orgazmu, naj ti to pove! Draženje moraš nemudoma ustaviti in malce počakati, a to ne pomeni, da umakneš roke stran od njegovega premoženja. Le gibanje ustavi, toploto tvojih rok pa naj še vedno čuti. Lahko ga zamotiš s sapico, ki jo usmeriš v glavico njegovega penisa, tako se bo malce ohladil …

8. Naj se vrtiljak ustavi počasi

Ko bo napočil trenutek njegovega vrhunca in se mu bo zvrtelo od užitka, ne prekini vajine 'povezave'. Roka ali usta naj bodo še vedno v stiku z njegovo glavico – le zelo nežna bodi, ker je po orgazmu penis zelo občutljiv, naj se čisto sprosti, šele nato počasi odmakni roko ali usta in ga objemi. Ko si bo opomogel od sanjskega vrhunca, boš na vrsti ti!

Preveri še: Življenje v dvoje: Kdo sem jaz – z njim? (Tvoj odgovor na to vprašanje veliko pove)

Priporočamo tudi: 10 vročih seks položajev iz Kamasutre (za mesene užitke)