Michelle Williams končno spet našla srečo v ljubezni?!

Poglej, kdo naj bi bil novi srčni izbranec Michelle Williams ...

Michelle Williams končno spet našla srečo v ljubezni?! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 12. 2016

Tisti, ki so se udeležili losangeleške premiere filma Manchester by the Sea, so bili kar precej začudeni, ko sta se glavna igralca, 36-letna Michelle Williams in 41-letni Casey Affleck, po rdeči preprogi sprehodila z roko v roki.

Dogodek je bil še toliko bolj čuden zato, ker Michelle, ki se precej nerada pojavlja v javnosti, svojega zasebnega življenja sicer ne deli kar tako z mediji oziroma z javnostjo.

Sta nekdanja zvezdnica priljubljene najstniške serije Simpatije in mlajši brat hollywoodskega zvezdnika Bena Afflecka res parček?

Ali pa sta s svojim romantičnim nastopom hotela le poskrbeti, da bi bila promocija njune drame še odmevnejša?

"Že med snemanjem so številni mislili, da se med njima nekaj plete," je razkril vir, ki je blizu Michelle, in pojasnil:

"Veliko časa sta preživela v Caseyjevi prikolici, tudi po koncu snemanja pa sta pogosto skupaj hodila ven."

Ljubezenski status igralskih kolegov za zdaj sicer še ni povsem razjasnjen, a vsekakor ne smemo izključiti možnosti, da bosta v bližnji prihodnosti naznanila, da sta zaljubljena.

Vir je namreč razkril: "Na številnih ravneh se zelo dobro ujemata. Ne bi bil začuden, če bi se med njima iz prijateljstva razvila ljubezen."

Seveda bi obema privoščili, da bi našla veliko srečo v ljubezni, zlasti Michelle, ki je spisala nepozabno tragično ljubezensko zgodbo s Heathom Ledgerjem.

Z avstralskim kolegom, v katerega se je poleti 2004 zaljubila med snemanjem skupnega filma Gora Brokeback in ki je leta 2008 žal umrl, ima 11-letno hčerko Matildo.

Pozneje si je privoščila nekaj krajših razmerij, med drugim z Jasonom Segelom, zvezdnikom serije Kako sem spoznal vajino mamo, in romanopiscem Jonathanom Safranom Foerjem.

Bo Casey njen naslednji fant? Ali pa je morda že?

V obeh primerih se povsem upravičeno poraja vprašanje, ali je igralec in filmski ustvarjalec sploh prava izbira za simpatično Michelle, ki je bila, mimogrede, že trikrat nominirana za oskarja.

Njegova žena Summer Phoenix, s katero ima dva sinova, je marca namreč vložila zahtevo za ločitev, ker naj bi jo Casey, ki v Hollywoodu slovi kot 'bad boy', varal.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: "Da, bila sem posiljena" (Igralka Evan Rachel Woods iskreno javno spregovorila o fizični, psihični in spolni zlorabi)