Mega kraji, kjer najdeš super tipčke

Si sončno razpoložena? In sita svojega samskega življenja? Če ti do zdaj ni šlo, je maj, mesec ljubezni, pravi čas, da se zaljubiš.

Na zabavi morda srečaš g. Pravega. (foto: Andrey Kuzmin/Fotolia, Matthew J. Santo, Shutterstock, José Picayo) Andrey Kuzmin/Fotolia, Matthew J. Santo, Shutterstock, José Picayo
7. 5. 2012

Čaka te nešteto priložnosti za spoznavanje 'fejst in fletnih' novih fantov ... le ob pravem času se moraš pojaviti na pravem mestu!

Kje ga lahko poiščeš in zakaj ravno tam?

Na morju: Sproščeno vzdušje, ki močno diši po poletju, privabi množice fantov, ki se želijo za nekaj dni odklopiti od rutine.

Na zabavi pri prijatelju v petek zvečer: Tvoj prijatelj bo na žur povabil kolege, ki imajo podoben življenjski slog kot on in ti, zato je verjetnost ujemanja velika.

Na izletu v nedeljo popoldne: Načelu 'izkoristi prost dan za gibanje' sledi veliko fantov. Če so prelenarili soboto, se bodo aktivirali v nedeljo.

Nora predpoletna zabava

26. maj si rezerviraj za zabavo, razvajanje in sprostitev – Wellness Orhidelia te vabi na SPArty, kjer bodo s super programom za nepozaben žur v bazenih, savnah in 'chill out' coni poskrbeli didžeji, plesalci in natakarji z divjimi presenečenji.

Podrobnosti preberi na alafetish.com, če nam pišeš, pa boš morda srečnica, ki se bo skupaj s prijateljico ali fantom udeležila dogodka z vstopnicama, ki ju podarjamo.

Podeželsko doživetje

Na kaj pomisliš ob besedi podeželje? Na mir, počitek in sprostitev? To je podoba, ki jo vidijo mestne oči – tisti, ki na podeželju živijo, pa vedo, da je resničnost drugačna. Dela je veliko in ni lahko, zna pa biti tudi zabavno.

Če te zanima, kako je videti pravo življenje na kmetiji, se do sredine maja prijavi na Podeželsko doživetje, ki ga pripravlja Zveza podeželske mladine Slovenije.

Kot udeleženka boš junija tri dni brezplačno bivala na eni od slovenskih kmetij in sodelovala pri vsem, kar se bo tam počelo.

In... Nikoli ne veš. Morda pa boš ravno tam spoznala 'fejst in fletnega' fanta.

Informacije: www.zspm.si.

Fotografije: Andrey Kuzmin/Fotolia, Matthew J. Santo, Shutterstock, José Picayo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri