Medtem ko se ti z njimi obremenjuješ, njega TEH tvojih 5 'nepopolnostih' naravnost obnori

Ti jih vidiš kot nepravilnosti, on pa vidi le dele telesa, ki te delajo edinstveno in seksi žensko, ki se ji ne more upreti.

Medtem ko se ti z njimi obremenjuješ, njega TEH tvojih 5 'nepopolnostih' naravnost obnori (foto: Nick Onken) Nick Onken
29. 12. 2021

Vsi imamo svoje negotovosti, a dejstvo je, da jih ženske pogosteje izpostavljamo in z njimi obremenjujemo tako sebe kot partnerja.

Čeprav bi verjetno rada imela telo svoje najljubše igralke ali pa si prepričana, da nimaš lepega nasmeha, je resnica takšna, da večina moških ni obsedena z ženskami s popolno postavo. In tudi tistimi, ki se na videz v vsakem trenutku zdijo brez napake, ne.

Pravzaprav jih teh 5 "nepopolnosti" naravnost obnori:

Razmak med zobmi

Če verjameš ali ne, je ta drobna nepravilnost nekaj, čemur se moški težko uprejo.

Kakšen kilogram viška

Ne, moški večinoma niso obsedeni s popolno izoblikovanim, učvrščenim telesom. Raje imajo razkošne obline, še posebej, ko vidijo, da je ženska na njih ponosna in se v svoji koži počuti samozavestno.

"Bila sva izčrpana od pre­tvarjanja" (Resnične zgodbe o tem, zakaj se v resnici ločujemo)

Sproščen videz

Ti se trudiš, da si v vsakem trenutku videti popolno, on pa naravnost obožuje, ko imaš lase spete v neurejeno figo in nosiš njegovo trenirko.

Razmršeni lasje in obraz brez ličil je pogosto videz, ki se moškim zdi bolj privlačen od pretirano urejenega. No, vsak ima rad ob sebi žensko, ki skrbi zase, zato se ne sprosti (oziroma zapusti) preveč.

Majhne prsi

Ne boš verjela, ampak moškim so majhne prsi še kako všeč. Ne, niso vsi nori na ogromna, bujna oprsja, in velika verjetnost je, da tudi tvoj ni.

Nepravilen nos

Moški so povedali: tako imenovani "grški profil" daje obrazu poseben čar.

Po predlogi Cosmopolitan.hr

Če po seksu narediš to, je veliko več možnosti, da bo on seks označil za vrhunski (razkrivajo moški)