"Med spolnim odnosom sem pozabila, da je v meni poleg penisa tudi TO" (in ne, ne govorimo o tamponu)

"In tisti večer njegov penis ni bila edina stvar v meni!"

"Med spolnim odnosom sem pozabila, da je v meni poleg penisa tudi TO" (in ne, ne govorimo o tamponu) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
17. 3. 2023

"S simpatijo s srednje šole sem se že dlje časa spogledovala na hodnikih, v učilnicah, celo v jedilnici. Oba sva bila nekoliko sramežljiva, zato je minilo kar precej časa, preden sva sploh spregovorila kakšno besedo, kaj šele, da bi odšla na zmenek.

K sreči se je ravno nekaj dni po tem, ko sva prvič spregovorila pred šolo, v domačem kraju odvijala velika zabava, na katero sem vedela, da bo prišel tudi on. In še dobro, da je bilo na zabavi možno brezplačno dobiti pijačo ali dve, saj so me živci precej zdelali.

Poleg dejstva, da sem bila zaradi zaljubljenosti kar malo potrebna, ni pomagalo niti to, da sem ravno tisti dan dobila menstruacijo, ki pri meni deluje kot nekakšen afrodiziak.

Očitno sem bila zaradi trenutnega stanja z ženskimi zadevami tudi nekoliko bolj dovzetna za alkohol, saj se mi je po dveh ali treh pijačah še pošteno vrtelo.

Vinjenost + potrebnost + menstruacija pa nikoli niso dobra kombinacija.

Ker pri roki nisem imela ne vložka ne tampona, je bila edina rešitev menstrualna skodelica, na katero sem bila k sreči navajena in mi pri vstavljanju v nožnico ni delala težav. A to ne pomeni, da je večer potekal brez ovir.

V čakanju na svojo simpatijo sem postala namreč pošteno vinjena in ko sem ga končno zagledala na zabavi, ni trajalo dolgo, da sem se skupaj z njim našla v zakotnem delu ulice, kjer sva pozabila na sramežljivost in hitro pričela z akcijo.

Vsak njegov poljub me je le še bolj vzburil in v vrtincu čustev sem mu naročila, naj mi sleče spodnjice in zadovolji.

Polegel me je na klopco, šel name in njegov penis je hitro našel pot vame. V navalu pohotnosti sem popolnoma pozabila, da je nožnica že okupirana z menstrualno posodico.

A zdelo se je, da šolske simpatije to ni motilo. Cel čas seksa sem čakala, da bo dejal, da v meni nekaj čuti, a morda je tudi on zaradi živcev spil kozarec ali dva preveč. Še danes mi ni jasno, kako je bilo tam noter dovolj prostora za posodico in penis…"

Preberi še: "Poslal mi je fotko svojega penisa, in to sploh ni najhuje, na fotki je bilo tudi to!"

Priporočamo tudi: "Med jutranjo konico sem mu ga pofafala, nato pa je razveselil še on mene" (par iz MB o seksu v avtu)