Za moškega si popolno dekle, če razumeš teh 8 stvari!

Nič ni zanj boljšega, kot če lahko s teboj uživa v svojih "geekovskih" hobijih in nič ni zanj bolj magično privlačnega, kot luštno dekle, ki se spozna na Vojno zvezd.

Za moškega si popolno dekle, če razumeš teh 8 stvari! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2016

1. Razumeš, ko ga njegovi hobiji čustveno ganejo

Ne zavijaš z očmi, ko kriči v televizijo ali monitor, ker so ga ravnokar pokončali v neki video igri. Ne oporekaš njegovemu zagovarjanju teorij zarote v Igri prestolov.

In nisi se mu posmehovala, ko so škratje in Bilbo v drugem Hobitu v zadnji lunini svetlobi Durinovega dne vendarle odprli kamnita vrata v Goro, njemu pa so se od užitka ob tem magičnem dogodku ulile solze.

2. Kupuješ izjemna darila

Skoraj zagotovo se lahko od tebe veseli kakšnega kul darila - vsi Možje X na blu ray DVDjih, kolekcija skodelic z grbi družin v Igri prestolov ali pa zbirka vseh stripov sage Mesto greha. Odločitev je tvoja, ker bo zagotovo pravilna.

3. Vedno si na voljo kot drugi igralec

Ker se ne braniš igranja video igric, lahko on vedno računa, da boš v kakšni večigralski igri prevzela drugi plošček in se z njim podala na borbo proti pošastim. V bistvu igranje video iger v dvoje že skorajda sklepata za romantičen zmenek.

4. Delita si strast do tehnologije

Kot otroka se razveselita, ko v Slovenijo pride nova različica iPhona in ideja, da bi šla ob štirih zjutraj čakati v vrsto za prve primerke, se vama niti ne zdi tako nenavadna.

5. Obožuje, da veliko bereš

Ker veliko bereš, veliko veš. Ker veliko veš, si odličen sogovornik. Ker si odličen sogovornik, se mu zdiš noro seksi in noro pametna obenem. Zmagovita kombinacija.

6. Odlična si v postelji

Tako pravi statistika. V reviji Wired so namreč že pred leti pisali, da številke razkrivajo večjo predanost partnerju (in večjo pripravljenost v postelji početi ... praktično karkoli) pri ženskah, ki bi jih glede na njihove hobije in strasti klasificirali kot "geeke". Odlična novica!

7. Očala so ljubka

Nima vsaka "piflarka" očal, ampak če jih imaš ... hja, niso slab modni dodatek. Če bi bila, porno zvezdnica Mia Khalifa ne bi bila med najbolj iskanimi na spletu.

8. Skupaj lahko igrata Wold of Warcraft in seksata

V enem popoldnevu lahko skupaj premikastita kopico nasprotnikov v brutalnih arenah, kar vama sprosti toliko adrenalina, da morata to zagnanost takoj prenesti v posteljo. Malo je parov, ki si lahko na takšen način izpopolnijo svoje hobije.

Preberi še: To so za moške najbolj odbijajoče stvari, ki jih punce počnemo v postelji!