"Odkar sem izvedela, da mi je v vodo dajal TO, se mi ljubimec GABI" (izpoved Slovenke)

"Gabi se mi ... A prej bi pa dala vse za njega."

"Odkar sem izvedela, da mi je v vodo dajal TO, se mi ljubimec GABI" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 1. 2022

"Dobila sem si fanta oziroma on me je dobil, ko je prišel k meni v pisarno in me privzdignil ter poljubil … Nato seks ... Nato se me je tako prijelo, da nisem zmogla brez, da bi me.

Kasneje sem izvedela, da je mnogokrat uporabil špansko muho na meni … Trajalo je dve leti.

Zaničeval je ženo, vse povprek ... Razen mene. [Bil je, op. a.] trener košarke v Novi Gorici. Ni sicer bil postaven, a nekaj me je privlačilo … Ali je bila to res droga? Ne spomnem se točno vseh trenutkov, vem pa, da ko sem ga videla, [bi čez, op. a.] par minut skočila kar na njega ... Pravijo, da so to učinki muhe, a razen tega, da mi je prinesel vedno vodo, nisem opazila nič.

Ponudila sem se mu cela, sedaj pa, ko razmišljam, ne vem niti, zakaj. Ne vem, zakaj sem doma partnerju, očetu mojega sina, lagala celi 2 leti, da bi si pridobila ljubezen, ki je izpuhtela kot nič. Seksala sva [ves čas, op. a.] in povsod ... Zakaj nisem uspela tega s partnerjem?

Ko je partner izvedel stvari in se soočil z nama, mu je ljubimec pred mano rekel, da ne bo nič z mano, da ga ne zanimam … [Od tega je, op. a.] preteklo nekaj časa. Sama sem s polnimi stroški … Nekako prav, ker prej je partner skrbel za vse in več. Zakaj sem to storila?

Klici ponovno prihajajo. Izgleda, da je pomiril ženo in ima spet čas. Kaj si misli? Ali me samo izkorišča ali kaj? K partnerju nazaj ne grem ... Ne morem ga pogledati v oči ... le kako sem uspela prej …

Ko pogledam sedaj v preteklost in primerjam, kaj sem imela in [česa, op. a.] ne, kaj sem vse žrtvovala za nekoga, ki se ne uspe boriti zame?!

Gabi se mi ... A prej bi pa dala vse za njega. Ali je mogoče to res bil efekt droge, da me je potegnil toliko not?"

Zapis je bil objavljen na med.over.net.

Preberi še: Klic na pomoč mlade Slovenke: "Okužil me je z GONOREJO!"

Priporočamo tudi: "Žena me je zalotila med samozadovoljevanjem in zdaj me kaznuje ..." (izpoved Slovenca)