Ljubezenski horoskop: S TEMI znamenji se nikakor NE ujameš

9. 1. 2017
Ljubezenski horoskop: S TEMI znamenji se nikakor NE ujameš (foto: Profimedia)
Profimedia

Se ti je že zgodilo, da si pristala na zmenku s fantom in nič ni potekalo, kot bi si želela? Krive so zvezde! Spodaj preveri, s katerimi zodiakalnimi znamenji se nikakor ne ujameš!

Oven (21. marec – 19. april)

Če si rojena v znamenju ovna, ti verjetno ni tuje, da spadaš med bolj svojeglave vrste. Kot opozarja astrologinja Kelli Fox na svoji spletni strani The Astrologer, med bolj muhasta znamenja poleg ovna spadajo še zaletavi bik in ukazovalni lev. Slednji se z ovni najverjetneje tudi najslabše ujamejo.

Bik (20. april – 20. maj)

Govorimo o znaku, ki je med drugim znan po svoji vztrajnosti in brezkompromisnosti ter tudi stabilnosti, zato bi lahko razmerje s površno, brezskrbno in spontano osebo zanje pomenilo katastrofo. Dvojčki, strelci in ribi se z biki astrološko gledano nikakor ne ujemajo.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Če si rojena v tretjem znamenju po horoskopu, si ena tistih, ki zelo radi komunicirajo z ljudmi. Preprosto rada govoriš, opravljaš, razpravljaš in spoznavaš nove ljudi, pišejo pri Astrology. Dvojčice se tako ne počutite najbolje v zvezi z nekom, ki ne govori veliko, denimo z raki, sramežljivimi devicami, konservativnimi kozorogi in sebi enakimi – dvojčki, navaja Astrology Zodiac Signs.

Rak (21. junij – 22. julij)

Če si rakica, potem si najverjetneje zelo navezana na svoj dom. Drži? Potemtakem se bi lahko srčni žurerji nekoliko dolgočasili v tvoji družbi in ob tebi ljubem celonočnem gledanju serij na Netflixu. Nikakor se ne ujameš dobro z znamenju, kot so oven, strelec in vodnar. Ti so znani po nenasitni potrebi po svobodi, neodvisnosti in nenehnem raziskovanju.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Si levinja? Ob sebi potrebuješ partnerja, ob katerem boš doživela dramatičen, zabaven in energičen seks. Pripravljen pa mora biti prenašati tudi tvojo gospodovalnosti in nenasitno željo po ustreganju na vsakem koraku. Tvoj sanjski partner zagotovo ni rojen v znamenju bika, škorpijona in tudi ni ribica.

Devica (23. avgust – 22. september)

Ljudje rojeni v znamenju device so prizemljeni in na trenutke analitični. Nikakor ne prenesejo nereda in ljudi z glavami v oblakih. Zato se ne razumejo preveč dobro z dvojčki, strelci in vodnarji.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Pravica, harmonija in mir so stvari, ki so tehtnicam pomembne. Samotarski in ukazovalni znaki, kot so rak, bik in ribi, se s tehtnicami romantično NE ujemajo, poudarjajo pri Astrology Companion.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Znani so po izredni intenzivnosti. Nimajo časa za trdoglavost in nesprejemanje strasti. V ljubezni se raje ne pečajo s trmastimi biki, neodločnimi tehtnicami in dvojčki.

Strelec (22. november – 21. december)

Optimizem, pozitivizem in brezskrbnost so odlike strelcev. Torej, preresni posamezniki se z igrivimi in zabavnimi strelci ne ujemajo najbolje. Device, kozorogi in biki predstavljajo najslabša astrološka ujemanja s strelci.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Znani po tem, da so najbolj resni, kozorogi ne marajo izhodov izven svoje cone udobja. Astrološki znaki s krepkimi osebnostmi (to so strelci, ovni in levi) v igri s konservativnimi kozorogi ne pridejo v poštev.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Progresivnost, neodvisnost in izvirnost so le nekateri načini, ki opišejo vodnarje. Analitične device, strupeni škorpijoni in konservativni raki lahko v odnos pretirano 'dušijo' svobode željne in kreativne vodnarje.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Sočutne in srečne ribice se dobro počutijo, ko jih ob vsakem pogledu obdaja ljubezen. Sovražijo biti same. V zvezi z grobimi ovni, levi in strelci se ne počutijo vredno in sprejeto, saj potrebujejo veliko nežnosti, ki pa jim je ti znani ne morejo dati.

Vir: The 36 Worst Love Matches For You, Based On Your Astrological Sign

Preberi še: Horoskop: Kako tvoj znak vpliva na tvoje seksualno življenje? in Horoskop: Kaj leto 2017 prinaša prav tvojemu znamenju?

Priporočamo tudi: Poglejte, kaj se zgodi, če nariban ingver enakomerno razporedite po obrazu!

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave