Ljubezenska zmota: S partnerjem bo prišla tudi moja sreča!

Pričakovati nenadne spremembe, ko v tvoje življenje vstopi nov partner, je utopično! Če bi bila rada srečna, boš morala najprej razčistiti pri sebi.

6. 6. 2012

Ti si misliš:

  • »V moje življenje je vstopil on, zdaj bom končno lahko srečna!«

Napaka!

Če nisi bila srečna do zdaj in zadovoljna sama s seboj, svojim videzom in dosežki na različnih področjih, potem tudi zdaj ne boš! S takšnim razmišljanjem, da ti bo partner prinesel dolgo pričakovano srečo, od njega zahtevaš veliko preveč. Če imaš težave s kilogrami ali se ne razumeš s prijateljicami, ti on pri teh težavah ne bo mogel pomagati in bedeti nad teboj ter te osrečevati do konca življenja. Se zavedaš, da s tem postaneš čustvena vampirka, ki mu bo slej ko prej izpila zadnje kapljice energije! Ker bo preobremenjen zaradi TEBE in tvojih težav, te bo kaj kmalu zapustil.

Punca, vzemi se v roke!

Da bi vnesla srečo v vajino razmerje, se moraš potruditi in najprej osrečiti samo sebe, nato pa še priliti v skupen lonec zadovoljstva.

S tem, ko boš ti pozitivna, bo postalo pozitivno naravnano tudi vajino razmerje.

Če je situacija obratna in opažaš, da je tvoj fant 'vampir', mu lepo razloži, da se bo moral potruditi za svojo srečo in da mu boš na poti do tja lahko le stala ob strani!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri