Ljubezen po pasje

Živalski položaj, ki draži ultimativne točke, njemu pa ponuja ubijalski pogled na tvojo napeto ritko? Vidimo te: že mahaš z repkom …

29. 5. 2008

Diamantno tiaro med tvojimi najslajšimi seksualnimi položaji morda zaseda tisti, ko si ti zgoraj, ampak tudi pasji – kar priznaj – ni od muh! Če bi vprašali fante, nas imajo na kolenih prav pobožno radi, a to še ni vse. Ko si nas vzamejo od zadaj, se v njih prebudi nenadzorovana divja zver, ki jo je nemogoče ustaviti … in me se nič ne pritožujemo.

Zakaj ga on obožuje?

Ko od zadaj prodira vate, se morda sprašuješ, kaj za vraga se mu takrat podi po glavi. Odvisno od posameznika, ampak dve besedici zagotovo: “Oooh, jaaaaaa!” Opazuje lahko, kako penetrira vate, kako se njegov nenasitnež potaplja vate in spet pride ven … in tako ponavalja vajo, dokler se mu ne zamegli pred očmi.

Razumemo ga: takšna vizualna poslastica je mo­goča le redkokdaj! Seveda ima apetit drastično povečan tudi, ker ne le da ima kaj videti, ima tudi kaj prijeti! Poskakujoči joškici se zibata in on ju lahko zdaj končno nenasitno gnete.“Tooo mi delaj!”

Če si kdaj v dvomih, kako dobro si videti od zadaj, naj te ne skrbi: kadar si na kolenih, je tvoja ritka zanj videti še bolj seksi kot pa takrat, ko ležiš ali stojiš! Če ome­nimo še tisti tesen oprijem … huh, ne gre se čuditi, da zdaj uživa bolj kot vsak kuža.

Povečaj svoj užitek

Medtem ko je on zaposlen s svojim trdonjo in seveda – svojimi očimi, pa ima hvala bogu prost tisti del telesa, s katerimi ti lahko užitek podvoji, če ne celo – potroji. Točno, to sta njegovi dve roki, bog ju požegnaj (ja, tudi z eno bo šlo izvrstno, hvala)! Po drugi strani pa je ‘doggie’ idealen za doseganje tvoje točke G, kar spet pomeni, da si je položaj zaslužil dodatne zvezdice priljubljenosti.

In zdaj podatek, do katerega srčno upamo, da si prišla že sama: niže ko boš s trupom in bolj ko boš imela privzdignjeno zadnjico, bolj bo točka G dostopna njegovemu draženju. Rotacija tvoje medenice, utripanje s keglovimi vajami (pomaga) in seveda pokrčene noge, kar mu onemogoči dostop do mehurja (ker zna biti to zoprno) – in verjemi, da ne boš čutila, kdaj si dobila rdečkasto kožo na kolenih ali komolcih … Resnično pa boš rdeča v lička!

Kuža z novim trikom

Samo zato, ker se imenuje položaj ‘po pasje’, ti še zdaleč ni treba trpeti oguljenih kolen. Ne, Cosmo pravi, da ni nujno biti le na vseh štirih. Predstavljaj si, da z zgor­njim delom telesa objameš blazino v postelji in si kakšno res veliko ‘spodvihaš’ pod boke. Tako pravzaprav ležiš, a še vedno imaš usločeno ritko.

In če si želiš, da bi bil položaj od zadaj za oba še bolj intimen? Postavi (no ja: nastavi) se nekoliko na bok in njega zgrabi za ritko ter ga vodi v prodiranje, on pa naj dodobra zaposli svoje roke. Njegov jezik naj se loti tvojih ušeskov in vratu. Bonus: (namesto lajanja) naj se posluži šepetanja, kako seksi si.

Marta Lamovšek