Ljubezen na prvi pogled: Zaljubljeni bloger išče svojo Cathy!

Pred tedni je poslovnež z ogromnim šopkom rož na eni od londonskih ulic trčil v neznano žensko, zdaj pa srečanja nikakor ne more pozabiti in jo poskuša najti na vse mogoče načine.

29. 11. 2011

Menedžer Thomas Blythe se je zatrdno odločil, da bo žensko, za katero ve zgolj, da ji je ime Cathy ali Kathy, našel, pišejo v Daily Telegraphs.

V svojem blogu je do zadnjih vznesenih podrobnosti opisal njuno bežno srečenje in o njem 'čivknil' prek Twitterja, da bi na tisoče ljudi nato njegov tvit 'čivknili' dalje. V naslednjih dneh je po delu južnega Londona, kjer sta drug v drugega trčila, razobesil posterje z enostavnim vprašanjem: 'Si ti Cathy/Kathy?'

O dnevu njunega nenavadnega srečanja, ki se je končalo tako, da se je okoli ene ure popoldan usedel v taksi in odpeljal, je povedal tole:

"Bila je lepa, neverjetno sladka in tako navdušena nad rožami, ki sem jih imel v naročju. Povedala je, da ima zelo rada rože, pa da so moje še posebno lepe in se pohecala, če jih lahko dobi. Pa sem ji jih dal. Takrat mi je tudi povedala, da ji je ime Cahty, in takrat sem ji povedal, da sem Thomas. Povedala je, da živi na Coldharbour Lane, in povedal sem ji, da sem tudi jaz od tam."

... in potem ga je poljubila na obe lici in odkorakala proč.

"Še preden sem jo lahko vprašal za njeno telefonsko številko ali jo povabil na pijačo. Kar odšla je!"

Ko se je Thomas le zavedel, da je zamudil svojo priložnost, je skušal napako popraviti s skoraj paničnim tekanjem po okoliških ulicah, če bi jo morda kje le še našel. In nato, utrujen, odnehal. A ne za dolgo.

Svoj blog je končal v upanju, da ga bo Cathy morda vendarle kontaktirala prek spletne pošte, ki jo je objavil na svojem spletnem blogu. V najslabšem primeru v množici posmehljivega ali pa bodrilnega 'spama' njenega pisma, žal, ne bo.