Kviz, ki te bo pripeljal do boljšega orgazma!

Kakšen dotik pa tebe obnori do konca? Reši kviz in pojdi v akcijo!

S kvizom do boljšega orgazma (foto: Asha Fuller) Asha Fuller
23. 7. 2012

Pa začnimo...

Kateri dotik tam spodaj te najbolj vzburja?

a) Ko se me dotakne, jaz pa imam še vedno na sebi spodnje perilo in čez tanko blago kar čutim erotične vibracije.

b) Všeč mi je mešanica neposrednih in posrednih dotikov.

c) Uživam v nepretrganem in močnem pritisku tam spodaj.

Kakšne ročne spretnosti naj fant uporabi na tvojem klitorisu (C-točki)?

a) S prsti naj poskrbi za nežne dotike.

b) Všeč mi je kombinacija nežnih in močnih dotikov.

c) Ko z dlanjo kroži po C-točki.

Katera nastavitev te najhit­reje pripelje do vrhunca, kadar uporab­ljaš vibrator za solo akcijo?

a) Ne uporabljam vibratorja – bolje se zanesem na svoje roke.

b) Počasne in dolge vibracije.

c) Hitre in kratke vibracije.

In sedaj je čas za zmago!

Če si največkrat odgovorila ... A

Tvoja C-točka potrebuje nežnost

  • Idealna predigra:

Ker te najbolj vzburjajo pos­redni dotiki, je zate idealna suha predigra! Mogoče se mu bo zdelo, da zgubljata čas, ko pa bo videl, kako uživaš, bo popolnoma padel noter. Začnita z nežnim poljubljanjem, oblačila pa imejta za začetek še vedno na sebi. No, ali pa vsaj spod­nje perilo (če so se strasti že preveč razvnele). Ko kljunčkanje ne bo več zadoščalo, splezaj nanj in začni počaaasi krožiti z boki. Oblačila bodo kot neustav­ljiva ovira, tvoja C-točka pa se bo nežno drgnila ob tkanino. Njegov paket bo tik pred eksplozijo, kar bo samo še povečalo tvoj užitek.

  • Za eksplozijo med seksom

Najbolj vroč seks položaj, ki ti je resnično pisan na kožo, je misijonarec z dodatkom. Naj bo on zgoraj, telo pa naj malce dvigne nad tvojim – proti tvojemu popku. Njegov prijateljček in njegova medenica bosta v tem položaju rahlo pritiskala na tvojo C-točko in območje okoli nje. Poskrbi, da se vajini telesi pozibavata naprej in nazaj (najbolj ga bo razdražilo, da ne bo imel dostopa do akcije), kar bo do konca vzburilo tvojo C-točko in te popeljalo v višave.

Če si največkrat odgovorila ... B

Tvoja C-točka potrebuje igro

  • Idealna predigra:

Tvoja C-točka se najbolj odziva na nepričakovane dotike, kombinacija nežnih posred­nih in močnih neposrednih impulzov pa te bo popolnoma obnorela. Med oralnim seksom fanta prosi, da z jezikom ustvari dolge in počasne pritiske, ki naj ne bodo preveč močni. Naj se tvoji C­-točki dobro posveti: z jezikom naj potuje od ene do druge strani, nato na sredino, malce naj kroži in se poigrava z različnimi pritiski. Takšnega tretmaja zagotovo še dolgo ne boš pozabila!

  • Za eksplozijo med seksom

Najbolj ti bo ustrezalo, če boš zgoraj ti. Tako bo imel tvoj dragi najboljši dostop do C-točke, tvoj vrhunec pa bo v tem položaju še bolj intenziven. Imela boš pogled in nadzor nad dogajanjem (počutila se boš seksi kot sam hudič), ko te bo obdeloval tam spodaj, pa se mu boš lahko izmikala in dozirala intenziteto. Če se boš malce nagnila naprej, se lahko s C­-točko rahlo podrgneš ob njegovo kožo, če pa se boš nagnila nazaj, boš začutila rahle sunke. Hočeš do konca? Da ga razdražiš, uporabi vibrator ter ga za grande finale nastavi na močne in drhteče dražljaje.

Če si največkrat odgovorila ... C

Tvoja C-točka potrebuje akcijo

  • Idealna predigra:

Če hočeš, da dobiš točno takšen tretma, kot ga hočeš, ga primi za roko, vodi k svoji C-točki in potem skozi celotno akcijo. Tako boš lahko nadzorovala vsak njegov dotik tam spodaj – če bo pritisnil malce bolj, pritisni tudi ti. Natančno mu pokaži, kakšni dotiki te vzburjajo in česa naj se raje izogiba. Bi rada še več pozornosti? Medtem ko se poigrava s prsti, ga prosi, naj jo vzame v usta in posesa. Ta dotik bo povečal napetost in te razdražil, da boš uživala do konca.

  • Za eksplozijo med seksom

Tvoj idealen položaj je tisti, ki ima neposreden dostop do tvoje C-točke. In čeprav imaš možnosti kar nekaj (po pasje, ti zgoraj ipd.), ti bo največ užitka prinesel položaj žlička. Tako se bo fant brez težav dotikal tvoje C-točke, prosi ga, naj se dela loti z občutkom, in ne pretirano močno. Če se vama zdi ta položaj malce dolgočasen in sta ga preizkusila že vsaj desetkrat, izberita položaj po pasje, kjer bo imel tvoj dragi sanjski pogled na C-točko, njegove roke pa bodo pripravljene, da te popelje do najbolj blaženega orgazma.

Po predlogi Mina Azodi priredila Lola Agnič, fotografija: Asha Fuller