Kunyaza: S pomočjo TE tehnike boš doživela najintenzivnejši orgazem doslej!

Si že slišala za afriško tehniko kunyaza, ki te pripelje do najintenzivnejšega orgazma kar jih je? 🤯 To je VSE, kaj moraš o njej vedeti!

Kunyaza: S pomočjo TE tehnike boš doživela najintenzivnejši orgazem doslej! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 12. 2021

Kunyaza po ruandsko pomeni uriniranje. No, v prenesenem pomenu gre v resnici za žensko ejakulacijo med orgazmom.

V Afriki, na področju Ruande, Burundija in Ugande, se ženske še posebej veselijo spolne prakse s točno določenim ciljem, in sicer večkratnim in intenzivnim orgazmom, ki se v večini primerov konča z žensko ejakulacijo.

V Evropo je to "veselje" prišlo preko turistk, ki so imele priložnost takšen seks izkusiti s tamkajšnjimi domačini. Gre za morda nekoliko nenavadno, a preprosto tehniko.

Po začetni penetraciji se moški umakne, prime svoj penis med palec in kazalec ter začne z njegovo glavico ritmično tapkati po zunanjem delu vagine.

Učinek te tehnike je lahko ogromen, saj tapkanje izzove večjo prekrvavitev sramnih ustnic oziroma celotnega vaginalnega področja. Rezultat je močno stimulirana vagina, pri čemer ženska začne doživljati več zaporednih in intenzivnih orgazmov. V mnogih primerih se zgodi, da ob koncu tudi ejakulira.

Kako izvedeš kunyazo?

Če se pred izvedbo tehnike tako zunanje kot notranje sramne ustnice razširijo, se poveča tudi prekrvavitev in s tem površina za tapkanje. Pri tem je pomembno, da je celotno področje vlažno.

Na začetku naj partner z glavico penisa tapka samo po tvojih zunanjih sramnih ustnicah, kasneje naj se prestavi na notranje in sam vhod v vagino. Šele nato naj začne tapkati po najbolj občutljivem delu – klitorisu.

Da bi ugotovila, kaj vama (še posebej pa tebi) najbolj ustreza, postopoma preizkusita vse dele ter kombinirajta hitrost in jakost tapkanja. S povečanjem hitrosti in moči tapkanja bosta narasli tudi tvoja vzburjenost in intenzivnost orgazma.

Preberi še: Razkrivamo: S koliko ženskami si želi povprečen moški v resnici seksati (in zakaj)?

Priporočamo tudi: Je poljub na prvem zmenku dober ali slab znak? Imamo ODGOVOR!