Kontracepcija iz tube?

V priročniku Kontracepcija – katera metoda mi ustreza te čakajo podrobne informacije o vseh vrstah kontracepcije ... Ti pa poišči tisto, ki ti najbolj ustreza.

28. 4. 2012

V priročniku Kontracepcija – katera metoda mi ustreza (In Obs Medicus, 2009) te čakajo podrobne informacije o vseh vrstah kontracepcije.

Dodan jim je veliki test, s katerim boš lažje ugotovila, katera vrsta kontracepcijskih sredstev je najprimernejša za tvoj življenjski slog.

Med drugim so v knjigi predstavljena tudi najsodobnejša kontracepcijska sredstva, ki jih lahko pričakujemo v prihodnosti – zanimiva se nam zdi ideja gela, ki ga preizkušajo v enem od ameriških farmacevtskih podjetij – pred spolnim odnosom naj bi ga ženska nanesla v nožnico, ki bi jo (pod vplivom teles­ne temperature) prevlekel kot kondom ter jo tako ščitil pred spolno prenosljivimi okužbami in zanositvijo.

Besedilo: Petra Arula, foto: Caio Mello, Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri