Kondom v tvoji torbici

Na prvem zmenku se imata super. Všeč sta si, zabavata se in vse namiguje na to, da to ne bo prvi zmenek. Iz torbice potegneš kondom ...

S kondomi ga lahko 
nasmejiš, tudi če imaš v torbici čisto navadne. (foto: Chris Clinton) Chris Clinton
18. 4. 2012

In fant ne ve več, kaj narediti – naj vse skupaj vzame za hec, naj zbeži ali naj te hitro sleče, da si ne boš slučajno premislila. Seveda je v glavi že na začetku zmenka odvrtel film vroče noči, a ne, ne prehitro!

Ja, vse skupaj je zelo nerazum­ljivo in nelogično – ker si mu zelo všeč, si ne želi takoj skočiti s tabo v posteljo, čeprav na to komaj čaka in si te že predstavlja v najrazličnejših vročih položajih!

Fantazija je eno, realnost drugo

Lepo po vrsti torej.

Fantom je všeč, da smo vroče mačke, in komaj čakajo, da bodo zapredli ob nas. A ob nas se počutijo varne le, če jih ne presenečamo preveč in vanje ne zasadimo svojih krempljev že prvič – to je alarm za beg!

Morda bo mačkon, s katerim sta pravkar preživela nepozaben večer, z veseljem preizkusil tvoj kondom, a obstaja velika možnost, da ga jutri ne boš več dobila na telefon. Ali pa da se bo k tebi pritepel le, ko si bo želel natakniti še kakšen kondom. Za resno zvezo se mu boš namreč zdela – prelahka.

Tisti hip, ko boš iz torbice potegnila kondom, bo namreč pozabil na vse vroče filme s tabo kot glavno igralko v svoji glavi in se mu bo vrtel le še en film z vprašanjem, kolikokrat si to že naredila in koliko fantov si že zadovoljila.

Naj on poskrbi za zaščito ...

Naj bo kavalir in naj bo on tisti, ki bo hodil kot maček okrog vrele kaše, ti pa uživaj v naraščajoči strasti, ki jo bodo kopičili vajini zmenki. Kondom mirno pozabi doma (je že dobro, da skrbiš za zaščito, a če fant misli resno, bo tudi resno pristopil k stvari in ne bo pozabil na 'škatlico užitkov').

... ti pa ga pogrej s humorjem

Če ne maraš hoditi brez kondomov po svetu in če rada malo podražiš ter obvladaš humor, lahko izkoristiš svoj mali paketek v torbici za šalo, ki je le tvoja in ki mu bo zašibila kolena.

Ker imajo fantje radi punce, ki ljubijo zabavo, so malce drzne, fantom znajo namigniti, da se jim zdijo seksi, a se jim hkrati – vsaj na prvih nekaj zmenkih – znajo še malo izmikati in jim pustiti sanjati vroče sanje, v katerih je tudi veliko smeha.

Kaj pa mnenje fantov?

Opravili smo majhno anketo in povprašali fante o tem, kaj bi si mislil o punci, ki bi na prvem zmenku iz torbice po­tegnila kondom?

  • "Bilo bi mi precej čudno in vsekakor ne bi več vedel, ali z njo res­nično hočem v resno zvezo." – Simon, 20
  • "Če bi bilo vse skupaj mišljeno kot hec, bi bilo super – ker je humor v zvezi najpomembnejša stvar." – Jurij, 20
  • "Mislil bi si, da dela v cirkusu in da bo iz kondoma naredila kaj smešnega." – Zlatko, 28

Foto: Chris Clinton


Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri