Kompletna zmenkoprenova

Tudi zmenkarski del vajinega razmerja lahko postane rutina! Ugotovi, kje delata napako, in ukrepaj (hitro, veselo, ustvarjalno).

9. 8. 2009

Premalo hodita ven

Namesto resničnemu življenju se posvečata resničnostnim šovom. Brez zamere, a to lahko počneta, ko bosta v domu upokojencev. Če gresta urejena (!) samo ven na sladoled, bo bolje, kot da se doma valjata v trenirki.

Preveč hodita ven

Tako hitita z enega žura na drugega, da sta zanemarila na intimo. Načrtujta vikend doma: klepetajta, kuhajta, se igrajta, crkljajta in se veliko glejta v oči. Naj se tvoje visoke pete malo spočijejo.

Vedno enaki zmenki

V tisti diskoteki sta že del inventarja. Kaj pa gledališče, koncerti, razstave, kino in šport? Naredita okvirni načrt za nekaj tednov naprej in vanj vključita več različnih stvari. Naj bo enkrat po tvoje in enkrat po njegovo.

Obkrožata se s ‘strupenimi’ prijatelji

Se družita s kopico negativcev, ki jim gresta kot srečen par celo malo na živce? Poiščita si dejavnost, kjer bosta prišla v stik z novimi ljudmi: sobotni tečaj plesa bi bil lahko pametna in koristna osvežitev.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri