Ko si zaljubljena

Nekaj zapovedi, ki ti bodo pomagale razumeti zaljubljenost in preživeti v tem blaženem stanju brez nepotrebnih pretresov.

25. 7. 2008

Prelet metuljev

Uživaj v občutku metuljčkov v trebuhu – ta občutek je namreč nekaj najlepšega na svetu, pa še dvojne kalorije kuriš, zaradi razburjenja. Počuti se odlično v svojem telesu in to pokaži tudi navzven.

Zalezovalka

Obvezno se moraš upreti skušnjavi in si zabičati, da ne boš postala zalezovalka in njegov profil na Facebooku pregledala večkrat kot svojega. Ko bo čas, boš vse potrebno izvedela od njega – osebno!

Izguba časa

Nikar ne zgubljaj časa z natančno analizo njegovega SMS sporočila in še nadaljnje pol ure s sestavljanjem odgovora. Bodi spontana!

Se ujemava?

Lahko te je malce sram, ko v reviji najprej prebereš njegov horoskop, preden prideš do svojega znaka … ampak ti je oproščeno, ker si zares zaljubljena! Zato kar preuči, če se vajina zodiaka sploh ujemata.

Njegov priimek

Le glej, da ne bo na obisku pri tebi doma odkril listka papirja, na katerem si vadila podpis svojega imena z njegovim priimkom. To bi ga utegnilo preplašiti!

S prijateljicami

Nikar se začni vsakega stavka z "Midva …", razen če bi rada čez noč izgubila vse prijateljice. Bodi uvidevna in se pogovarjaj tudi o čem drugem, in ne samo o vajinem svežem razmerju.

Mene tudi to zanima

Nikar se ne pretvarjaj, da si zagrizena športnica, se zanimaš za umetnost ali bi rada postala zdravnica – samo zato, ker je to všeč njemu. Če mu boš ugajala v vsaki stvari, se te bo hitro naveličal, zato ohrani lastne interese, tudi če se močno razlikujejo od njegovih.

Slaba vest?

Nikar se ne odpovej fantaziranju o Wentworthu Millerju. Še več – svojega 'tanovega' lahko vključiš vanje – bodi nagajiva in to skrivnostno razmerje 'v troje' obdrži zase.

Je res pravi zame?

Ne zapravljaj svojega časa, če z njegove strani opaziš nezainteresiranost za druženje s teboj. Če nanj kar naenkrat zgrmi milijon obveznosti in zate nima več časa … dobro premisli, če mu je sploh smiselno predati srce. Če v njegovih očeh nisi boginja, te ni vreden!