Kaj storiti, ko se sredi vajine intimne igre prikaže "VSILJIVEC"? Samo TEGA ne! 🙈

Se vam je že zgodilo, da so vas zasačili in vam je z jezika zletelo nepremišljeno opravičilo? Gre seveda za splošno pravilo, ki pa postane na moč zanimivo, ko gre za intimne pregrehe.

Kaj storiti, ko se sredi vajine intimne igre prikaže "VSILJIVEC"? Samo TEGA ne! 🙈 (foto: Profimedia) Profimedia
18. 7. 2018

Ko gre za opravičila v stiski, so izgovori včasih prepričljivi, včasih ne, nemalokrat pa so prozorni, zato izvabijo salve smeha.

Lahko so tudi tako neslani, da se pozneje ‘avtorji’ čudijo sami sebi, kako jim je kaj takega sploh prišlo na misel. A so tudi spontani, izrečeni s toliko resnosti, da postanejo verjetni.

In jih tisti, katerim so namenjeni, celo vzamejo za verodostojne. Najpogostejša reakcija ‘prestopnikov’ pa je zanikanje.

Pa čeprav vas ujamejo v Evinem oziroma Adamovem kostimu in z nogami za vratom.

Zbrali smo nekaj tovrstnih zgodb, vezanih na nelagodne trenutke, ko se je sredi intimne igre nepričakovano prikazal nezaželeni ‘motilec’.

1 Še sreča, da si tu

“Borut je v službi končeval pomemben projekt in je že nekaj tednov delal do poznih ur. Nekega dne sem ga hotela presenetiti z doma kuhanim obrokom in sem se pozno popoldne odpravila v njegovo pisarno. S polno košaro v roki, v katero sem naložila njegove najljubše dobrote. Na pisalni mizi sva si pripravila priložnostni ‘piknik’ in uživala v hrani in klepetu. Prav prileglo se mu je malo odmora.

Medtem ko sva jedla, so njegovi kolegi odhajali domov in nazadnje sva ostala sama. Zaradi njegovega dela sva imela zadnje mesece malo časa zase, in medtem ko sem pospravljala posode, me je spreletela misel, da bi se lahko malo poigrala. Še več: zagrabila me je neustavljiva pohota. Začela sem ga nagovarjati, a se je upiral, češ da bi lahko kdo nenapovedano vstopil, toda nazadnje se je vdal. ‘Mečkati’ sva se začela na tleh in se kar hitro ogrela.

Kmalu me je Borut zagrabil za boke, mi dvignil krilo in me potegnil nad obraz ter me začel obdelovati z jezikom. V tistem trenutku so se odprla vrata. Obrnila sem se in zagledala priletno Borutovo tajnico z vprašujočim in zgroženim izrazom na licu. Zmrazilo me je, saj sem najprej pomislila, da jo bo pri njenih letih še kap. ‘Metka, Metka,’ sem nato zavpila. ‘Borut je padel in se udaril v glavo. Prinesite led! Hitro, hitro!’ sem jo zasula s ploho besed.

Na obrazu se ji je videlo olajšanje, saj si je menda krepko oddahnila, da je bilo tisto, kar je videla, nekaj drugega, kot si je mislila. Odhitela je do čajne kuhinje po led, medtem pa sva se midva umirila. Ko se je Metka vrnila, je Borut uspešno igral ‘ranjenca’ in skupaj smo odšli domov. Vendar sem tisti dan dobila doživljenjsko prepoved, da ga še kdaj obiščem v pisarni po izteku delovnega časa.” Marjeta, 27 let

2 Ugrabljenca

“Pred štirimi leti je Marko še igral nogomet v manjšem klubu. Visela sem na vseh tekmah, moja zgodba pa je iz časa, ko je bil poškodovan, in je sedel z menoj med gledalci. Med polčasom sva šla pozdravit njegove kolege v garderobo. Marko jim je mimogrede navrgel nekaj vzpodbudnih besed za nadaljevanje, čeprav ni verjel, da se bo dolgočasna predstava na zelenici kaj izboljšala.

Ko so se fantje s trenerjem vrnili na igrišče, me je zadržal in predlagal, da bi si privoščila enega na hitro. Bila sem takoj za in spravila sva se pod prho. Bilo nama je čudovito, pravzaprav tako lepo, da sva izgubila občutek za čas. Kar naenkrat so naju iz omame prebudili njegovi kolegi, ki so se po tekmi vračali v slačilnico. Bilo je prepozno, da bi se jim umaknila, kajti že naslednji trenutek so prvi iz gruče že zavili do prh in se začudeno ustavili.

Marko se je hitro postavil predme, da bi zakril mojo goloto, potem pa ustrelil: ‘Hvala bogu, da ste prišli. Nekaj fantov iz nasprotnega kluba naju je ugrabilo. Odnesli so nama vso obleko in naju pustili pod prho.’ Za trenutek se mi je zdelo, da so verjeli njegovi zgodbi, potem pa so prasnili v gromek krohot.” Andreja, 30 let

3 Lovim zajčka

“S fantom se zelo rada ljubiva na prostem. Med taborjenjem na Gorenjskem sva se nekega dne odločila za zahtevnejši vzpon v gore, si oprtala opremo in se odpravila na dvodnevno turo. Proti večeru sva iskala primerno čistino za nočni počitek, a je ni bilo, zato sva razgrnila spalni vreči kar ob poti. Ura je bila že pozna in prepričana, da ne bo ob nočnem času neslo nikogar več mimo, sva se začela ljubiti.

Sredi vnetega dogajanja pa sva zaslišala glasove in trenutek pozneje sva v siju mesečine zagledala skupino nočnih pohodnikov. Jaz sem še utegnila najti zavetje med grmovjem nekaj metrov stran, Ivan pa je segel po svojih boksaricah in si jih skušal natakniti. Očitno je bil še preveč razburjen, kajti opravilo mu nikakor ni šlo od rok. Prišleki so ga ujeli golega s spodnjicami v rokah. Pomenljivo so se nasmihali, Ivanu pa je izletelo iz ust: ‘Videl sem zajčka in ga skušam ujeti.’

Seveda mu nepovabljeni pohodniki niso verjeli. Pozdravili so in nadaljevali pot. Za njimi pa so še nekaj časa odmevale hudomušne in duhovite pripombe na račun čudnih nočnih zajčkov, ki se pustijo sredi noči loviti s spodnjicami.” Tina, 25 let

4 Grda prevara

“Simon je za najino drugo obletnico rezerviral mizo v romantični gostilni in mi podaril zapestnico. Imela sem slabo vest, saj sem ga že nekaj mesecev varala z njegovim kolegom iz službe, Robertom. Po večerji sem se izgovorila, da se ne počutim dobro in ga prepričala, da bo najbolje, da se odpeljem domov. Na hitro sem se poslovila, sedla v avto in oddrvela. Odpeljala sem se do Roberta.

Padla sem mu v objem in strastno sva se zvalila na kavč v dnevni sobi. Čez kakšne pol ure je na vratih pozvonilo. Robert se je odločil, da pogleda, kdo ga išče ob pozni uri, jaz sem se skrila v spalnico. Slišala sem pogovor v povišanih tonih, zato sem rahlo odprla vrata. Skoraj bi me kap, ko sem zagledala Simona.

Videl je moj avto pred hišo in hotel je izvedeti, kaj počnem tam. Dišalo je po hudem prepiru, zato sem posegla vmes in Simonu razložila, da sem se med vožnjo zaradi slabosti vsa pobruhala.

Pri Robertu sem se na poti domov ustavila, da se umijem in si sposodim čista oblačila. Očitno je moja razlaga zvenela razumno, za nameček pa sem jo izrekla zelo prepričljivo. Še sama sem si verjela. Neverjetno, tudi Simon mi je. A le za dober mesec, ko sva se razšla in sem se preselila k Robertu.” Nuša, 25 let

5 Ko napadajo uši

“Z Alenom sva bila za praznike povabljena k mojim staršem v vinograd, kjer sta si zidanico uredila kot počitniško hišo. Preživeli smo pet zabavnih dni in Alena je začetna nervoza ob predstavitvi počasi minevala. Zadnji večer sta naju starša povabila v bližnjo gostilno na večerjo. Spet smo preživeli prijetne urice, nekaj kozarcev vina, ki sem jih spila ob odlični hrani, pa mi je bilo dovolj, da me je začelo skominati po intimnosti.

Že v avtu sva se otipavala, ko pa sva prišla v sobo in je po hiši vse potihnilo, sva se spravila k delu. Bila sva nežno razpoložena, zato sem si vzela čas in Alena počasi slekla. Zatem je začel še on slačiti mene. Nenadoma so se odprla vrata in zasvetila je luč.

Na pragu je stal moj 15-letni brat in strmel v naju. Ustrašila sem se in zinila prvo, kar mi je prišlo na misel: ‘Moram pregledati Alena in preveriti, ali nima uši.’ Bratec mi je vzvišeno odvrnil z: ‘Mar res misliš, da sem neumen?’, se obrnil, ugasnil luč in odšel.” Katra, 23 let

6 Huda bolezen

“S Tomažem sva si zaželela ljubezni na letu med Torontom in Frankfurtom. Morda zato, ker sva si tudi midva želela izkušnje nad 30.000 čevlji, morda iz radovednosti. Ko so se sopotniki umirili in našli kolikor toliko udoben položaj za spanje, sva se napotila proti repu letala in se skupaj stlačila v enega od stranišč.

Moram priznati, da ni prav udobno, a drugačnost močno zviša adrenalin, zato hitro odmisliš neprijetnosti. Najino strast je prekinilo trkanje stevardese, ki je spraševala, ali je kaj narobe.

Čeprav ji je Tomaž zagotovil, da je vse v najlepšem redu, je odprla vrata in naju zasačila. ‘Trpim zaradi ‘medrijanskega’ sindroma, zato se moram ljubiti vsakih nekaj ur.

Drugače me začne tresti in lahko dobim epileptični napad,’ sem se odrezala. Stevardesa me je dvomljivo pogledala, se obrnila k Tomažu in mu odločno ukazala, naj spravi svoje premoženje v hlače in se vrne na sedež. Najina pustolovščina se je zato predčasno končala.” Krista, 28 let

7 Presneta zadrga

“Matjaža sem spremljala na poslovno domačo zabavo k njegovemu šefu. Med ‘zapeteži’ s kravatami je bilo precej dolgočasno in po nekaj vljudnostnih klepetih z gosti sva se pritihotapila v sobo, kjer so povabljenci puščali plašče. Postelja je bila obložena z oblačili, midva pa sva si našla prostor ob njej. Medtem ko sem se udobno namestila na kolenih, mu segla za razporek in se pripravila, da ga ponesem v višave, je nekdo vstopil.

Zgodilo se je tako hitro in nepričakovano, da nisem uspela vstati, presenetil pa naju je gostitelj. Razumljivo je, da nisem hotela spraviti Matjaža v slabo luč, zato sem ravnodušno, kot veliki strokovnjak za zadrge, komentirala položaj: ‘Da, prav res, zadrga se je zataknila. Mislim, da ti tega ne morem popraviti.

Če boš našel dobro šiviljo, ti bo morda ona lahko pomagala.’ Nisem verjela, da mi Matjažev šef verjame, zato me je presenetilo, ko nama je ponudil naslov svojega krojača. Potem se je obrnil in odšel, zato si zdaj laskam, da je moja izmišljotina ‘vžgala’.” Nena, 26 let

8 Nevarni pajki

“S fantom sva se vračala iz kina in med vožnjo sem mu pohotno segla za hlače. Čeprav se je trudil, da bi še naprej pozorno vozil, je avto nekajkrat sumljivo zavijugal po cesti. Najino ‘zabavo’ je po nekaj minutah končal policijski loparček, ki naju je ob cesti vabil, da se ustaviva.

A glej ga zlomka, moja zapestnica se je zataknila za njegove spodnjice in roke nikakor nisem mogla izvleči. Nervozno sem jo vlekla k sebi in upala, da se bodo pretrgali členki zapestnice ali pa tkanina, karkoli, le da se rešim nerodnega položaja. Nazadnje mi je uspelo, vendar je bilo že prepozno. Roko sem sicer spravila na varno, Vikijev razporek pa je ostal odpet. Policist se je zagledal v Vikijeve hlače in se zmrdnil ter nama začel brati levite o nevarni vožnji.

‘Pajek mu je zlezel za hlače in skušala sem ga odstraniti,’ sem rekla, da bi rešila neroden položaj. Mož v modrem je nejeverno zamrmral: ‘Ja seveda, gotovo je bil pajek,’ nama še nekaj minut našteval nevarnosti neodgovorne vožnje in naju nazadnje s strogim opominom pustil naprej. Tik preden sva odpeljala, se je policist že začel muzati.” Petra, 24 let

Napisala: Petra Potočnik

Preberi še: Horoskop: To so stvari, ki ti v življenju (glede na tvoj astro znak) kradejo zadovoljstvo

Priporočamo tudi: Pazi to! Izvedeli smo vse o odnosu Anamarie in Luke