Poglej, kakšna čarobna stvar se zgodi, ko moški objame žensko

Zaradi tega zapisa nas je v uredništvu vse po vrsti oblila kurja polt.

Poglej, kakšna čarobna stvar se zgodi, ko moški objame žensko (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2016

Pisec David Tumarinson je enkratno opisal, kaj se zgodi v momentu, ko se partnerja objameta.

Ko se moški tiho prikrade od zadaj in objame svojo boginjo, sklene krog ...

Njegov in njen krog. To je krog nežnosti, topline in varnosti. In on postavi žensko ravno v sredino tega kroga neskončne strasti. Na ta način nehote pokaže, da je ona center njegovega vesolja. Moški jo objema v tišini. Tudi ona stoji tiho in čuti kako toplota prehaja v njeno telo iz njegovih toplih in mirnih rok.

Ko moški objame žensko, ji vlije občutek, da je dobila krila in da lahko leti. Krog ljubezni je miren in prijeten. Tiha nežnost ji daje občutek, da se tali kot kocka sladkorja v skodelici čaja. Kdo je zdaj ona, ki stoji v središču njegovega skrivnega in tlečega kroga?

"Kaj občuti? Kdo je ONA v tem trenutku?"

Je ženska ali dekle? Občuti prejemanje ljubezni ali dajanje? Ali tančica tišine prekrije ženska ramena in skrije njene misli pred moškim … ali mogoče prav nič ni skrito v tem intimnem krogu?

Konec koncev jo samo objema in drži, varuje pred zunanjim svetom, ki je hladen in osamljen. V njegovih rokah je toplo in udobno. Te roke so njena zaščita in spokojnost. To je vse, kar ženska nevede išče, na kar čaka in o čemer sanja …

Dragi moški, objemite svoje dame pogosteje. Postavite jo v središče svojega kroga. Cenite jo na način, da ji pokažete, kako nežna in čutna je vaša ljubezen. Samo ljubite jo – ona hrepeni po tem, ravno tako kot vi.

In drage dame, povejte mu, da si želite njegovega varnega objema. Nikakor pa ne pozabite tudi vi njega objeti iz čistega miru, kar tako za lep dan.

Ne pravimo zastonj, da prejmeš to, kar daješ.

Preberi še: "Slekla je spodnjice in mi jih stisnila v roko" (resnične izpovedi moških, ki so jih ženske vroče zapeljale) in Kaj se zgodi, če daš v uho košček česna

Priporočamo tudi: "Pridite k meni v pisarno!" (iskrena izpoved novinarke Katje)