"Ko mi je prišlo, se nisem mogla zadržati in naredila TO" (Koprčanka o nepričakovanem DODATKU med akcijo)

28. 4. 2023
"Ko mi je prišlo, se nisem mogla zadržati in naredila TO" (Koprčanka o nepričakovanem DODATKU med akcijo) (foto: Profimedia)
Profimedia

Dvigni roko, če si tudi ti že kdaj storila kaj podobnega. Pa da vidimo, koliko nas je. 🙈

Bralka iz Kopra nam je zaupala, kaj jo je spravilo v jok med seksom!

“Ko sem kolegom povedala, da sem med seksom s partnerjem pričela jokati, mi sprva niso verjeli, nato pa sem hitro postala tarča posmeha.

“Wtf, zakaj si pa jokala? A je bilo tako slabo,” so se šalili iz mene. In če sem iskrena, mi tudi sami do tega dneva ni ravno jasno, zakaj sem potočila solze. Sama si čustveno reakcijo razlagam tako:                           

Z rednim seks partnerjem, s katerim sicer nisem uradno skupaj, dobro in pogosto seksava. Sedaj, ko že dobro poznava, kaj komu paše, se vsako najino srečanje konča s srečnim koncem.

In zdelo se je, da bo tako tudi tokrat, le da nama je na pot skočil čustven PMS in moja višja mera potrebnosti, ki se je ob orgazmu utelesila v solze, ki so nenadzorovano tekle iz mojih oči.

K sreči moja reakcija ni prestrašila partnerja, še več, občutek sem dobila, da ga je moja objokana sreča še bolj zadovoljila, saj sem ku jasno dala vedeti, da je svoje delo opravil z odliko.”

Preberi še:  »F**k, to ni zobna pasta, to je sperma!« (zabavna izpoved bralke, ki bo popestrila tvoj dan)

Priporočamo tudi: "Le teden po vroči akciji, sem seksi Štajerca srečala na njegovi poroki" (ne uganeš, kaj je sledilo)