"Ko mi je na prvem zmenku rekel, da želi, da spoznam njegovo mamo, se mi niti sanjalo ni, da ..." (šokantna izpoved dekleta)

"Iz žepa je povlekel ... vialo? V sebi sem skušala ugotoviti, ali bo iz nje kaj posnifal ali pa mi predstavil kakšno peščeno umetnino. Nato pa je popolnoma hladnokrvno rekel ..."

"Ko mi je na prvem zmenku rekel, da želi, da spoznam njegovo mamo, se mi niti sanjalo ni, da ..." (šokantna izpoved dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 8. 2022

Kot to velja za mnoge nesrečne duše, je tudi mene moje življenje brez zmenkov pripeljalo do aplikacij za iskanje partnerjev. Tokrat Tinderja.

Po tem, ko sva si z nekim tipom dopisovala že nekaj dni, sem dobila vtis, da nama gre odlično. Imela sva ogromno skupnega in v življenju sva iskala podobne stvari.

Na fotografijah je bil prikupen in živel je precej blizu. Vse se je zdelo v redu.

Zato sem ga en dan povabila k sebi, da bi si na vrtu naredila piknik. Vprašal me je, ali naj kaj prinese – rekla sem mu "seveda, prinesi nekaj slanine za burgerje!" Strinjal se je in odgovoril, da kmalu prihaja.

Glede na to, da je živel nedaleč stran, sem ga pričakovala v roku nekje 15 minut. Prižgala sem ogenj in začela začinjati meso. Pol ure kasneje mi je poslal sporočilo: "Nekajkrat sem se že peljal mimo, a sem se vsakič ustrašil. Si prepričana, da želiš, da pridem?" Morda je to bil rahli 'rdeči alarm', a sem mu vseeno rekla, da naj pride, ker sem lačna.

Pred vhodom se je pojavil tip z dolgimi razmršenimi lasmi, precej drugačen od njegovih sanjskih fotografij.

Okej, sem si mislila, to lahko spregledam. Od trenutka, ko je prišel – in to mislim smrtno resno – ni nehal govoriti. V prvih petih minutah sem izvedela njegovo celotno življenjsko zgodbo, od tete, ki je sovražila njegovo babico, do očeta, ki zbira nagačene živali. Brez predaha.

Mislila sem si, da je le živčen. Meso sem dala na žar in ko je bilo spečeno, je iz svojega žepa povlekel majhno vrečko z dvema rezinama slanine, ki ju je dal le na svoj burger. Okej ...

Usedla sva se za mizo, da bi začela jesti (svoj burger sem pojedla, še preden je on začel s svojim – ves ta čas ni nehal govoriti). In ko sva tako sedela, je iz žepa povlekel ... vialo? Bila je nekje 5 centimetrov visoka in imela je zamašek iz plute, v njej pa je bil črn prah.

Verjetno je opazil, kako strmim v njo, saj sem v sebi skušala ugotoviti, ali bo iz nje kaj posnifal ali pa mi predstavil kakšno peščeno umetnino. Nato pa mi je popolnoma hladnokrvno rekel: "Aja, želim te predstaviti svoji mami."

Obnemela sem in zdelo se mi je, da že celo večnost strmim vanj. Nisem vedela, ali naj se smejim, jočem ali tečem. "Rad jo vzamem na vse pomembne dogodke v svojem življenju. Prav tako imam njen pepel v tej verižici, ki jo nosim, in tem prstanu, ki ga imam na roki, ta tetovaža pa je posvečena njej."

Torej, naj povem, da sem izgubila še preveč oseb, ki so mi bile zelo blizu. In nikakor ljudi ne ocenjujem na podlagi njihovega procesa žalovanja, vsi se drugače spoprijemamo s tem, in to spoštujem. Ampak tip je prinesel vialo s pepelom svoje matere in jo med najinim prvim zmenkom postavil na jedilno mizo. Preprosto nisem mogla verjeti.

No, naposled je končno končal s svojim burgerjem, jaz pa sem si izmislila nek izgovor, da moram do določenega roka dokončati svoje delo ... ob pol deseti uri zvečer. Še preden se je usedel v svoj avto, mi je poslal sporočilo: "Moji mami si resnično všeč, komaj čakam, da se spet vidiva."

Odgovorila sem mu, da žal sama nisem začutila povezanosti – ne z njim ne njegovo mamo.

Vir: Reddit

Preberi še: Ženska na spletu poiskala svojega fanta in ugotovila, da ima OTROKA z drugo

Priporočamo tudi: "S prijateljico sva PRVIČ preizkusili VIBRATOR" (bralka o izkušnji s SEKS igračko, ki jo je delila s prijateljico)