Ko ljubezen izgine, tetovaža pa ostane

Ko gre za ljubezen, smo pod vplivom podivjanih hormonov pripravljeni na vse. Čeprav se pozneje zaradi tega številni zaletavajo z glavo v zid, v trenutkih nore zaljubljenosti na različne načine dokazujejo svojo veliko ljubezen.

12. 10. 2012

Tudi marsikateri zvezdniki se odločajo za tetoviranje imena ali lika svojega partnerja, pozneje, ko ljubezen ugasne, pa jih odstranjujejo z laserjem, prekrivajo s še večjimi tetovažami in si verjetno besno mislijo: oh, ta ljubezen!

Estetski, zdravstveni, družbeni, ritualni ali morda vendarle ljubezenski razlogi za tatu?

Hm, ta zadnji – ne glede na to, kako zelo romantičen in poseben je – bi s koncem ljubezni utegnil postati prava težava.

To najbolje vedo nekateri zvezdniki, ki so si dali v znak večne ljubezni tetovirati imena svojih partnerjev. V nekaterih primerih pa sta se oba partnerja odločila za identično tetovažo, ki naj bi ju povezovala, kot je na primer prstan na roki.

Najnovejši primer 'najprej piši, potem pa briši' je vsekakor Tamara Ecclestone, ki je bila trdno prepričana, da je Omar Khyami ljubezen njenega življenja, zato se je njegovo ime pojavilo na njenem lepem teleščku. Ko je našla domači pornič, ki ga je posnel z nekim drugim dekletom, pa je Tamara končala razmerje in tetovažo prekrila z večjo.

Podoben primer

Ko se je hrvaška manekenka Nina Morić ločila od svojega soproga Fabrizia Corone, se je ta odločil, da bo lepotico dobesedno izbrisal iz svojega življenja. To je storil tako, da je tetovažo v obliki srca na desni nadlahti, za katero se je odločil, ko je bil njegov zakon v krizi in znotraj katere je pisalo 'Nina, oprosti mi', prekril z ornamenti. Nina pa je dala njegovo ime znotraj srca, tetoviranega na levi nadlahti, že pred tem prebarvati s črnilom.

Očitno pa se iz te izkušnje ni ničesar naučila, saj je enako naredila, ko se je ponovno zaljubila. Dala si je namreč tetovirati vrtnico, nad katero piše 'brezupno predana tebi'. Enako je storil njen fant Martin Evans, ki je zdaj prav tako že bivši.

Kip svobode zamenjal Jennifer Lopez

Pred nekaj meseci se je latino pevec Marc Anthony odločil pokazati, kako veliko mu je do nove punce Shannon De Lime. To je storil tako, da si je dal tetovirati repliko kipa svobode, in sicer na mesto, kjer je imel prej tatu z napisom Jennifer. In tako je pevka in igralka Jennifer Lopez, s katero ima iz propadlega zakona dvojčka, za vedno izginila z njegovega telesa.

tatu

Britanska pevka Cheryl Cole pa se je odločila za lasersko odstranjevanje tetovaže 'Mrs Cole', ki jo je imela na vratu. To je storila po tem, ko jo je njen soprog, nogometaš Ashley Cole, večkrat prevaral. Poleg tega, da si je dala odstraniti tetovažo, se je odločila za še eno veliko potezo – vložila je zahtevo za ločitev.

Med tetovažami Angeline Jolie, ki jih je več kot deset, se je znašla tudi ena iz zakona z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom. Njegovo ime je s svoje nadlahti odstranila takoj po zakonskem brodolomu.

Igralca Jude Law in Johnny Depp pa si delita enako usodo ljubosumnih partneric. Ko je bila manekenka Kate Moss v zvezi z Deppom, je vztrajala pri tem, da si da odstraniti tetovažo 'Winona Forever' (Winona za vedno), posvečeno njegovi bivši ljubezni, igralki Winoni Ryder. Jude pa je imel težave s stanovsko kolegico Sienno Miller, ki jo je motila njegova tetovaža 'Prišla si, da bi vse vzburila, seksi Sadie', posvečena nekdanji soprogi Sadie Frost.

Pamela Anderson in Tommy Lee sta klasična poročna prstana nadomestila s tatujema prstanov. Prsata starleta se je svojega znebila, ko je začela hoditi z drugim rokerjem, Kidom Rockom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri