Ko boš pogledala ta VIDEO, se ti bo povrnila vera v pravo ljubezen (pripravi robčke!)

"Mislim, da ga v bistvu nikoli nisem nehala ljubiti."

Ko boš pogledala ta VIDEO, se ti bo povrnila vera v pravo ljubezen (pripravi robčke!) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 8. 2019

Niall in Denisa sta imela dve leti precej burno razmerje, nakar sta se leta 2017 odločila temu narediti konec. Njuno razmerje je bilo pustolovsko in zelo rada sta skupaj potovala. A na koncu sta spoznala, da je edino pravilno, če se razideta. Kot sta priznala v posnetku spodaj, sta bili nezrelost in ljubosumje njuni največji slabosti.

No, splet okoliščin je privedel do tega, da sta se junija letos ponovno srečala. Cosmopolitan ju je peljal na zmenek, da ugotovita, če je med njima ostalo kaj nedokončanega. Te zanima, kako jima je šlo?

Šest tednov po njunem "prvem" zmenku je Cosmo UK preveril ...

... in ugotovil naslednje.

Cosmo: Sta se po tistem zmenku še kaj dobila?

"Ja, ven sva šla še nekajkrat, kaj pojest in na pijačo. /.../ Niall me je prvi vprašal, a tudi jaz sem si tega želela. Takoj, ko sem ga videla, sem spoznala, da si želim še enkrat poskusiti.

Še vedno nekaj čutim do njega in mislim, da ga nikoli nisem nehala ljubiti. Obžalovala bi, če ne bi še enkrat poskusila," je v intervjuju zgoraj priznala Denisa.

"Drugič, ko sva se dobila, sva se pogovorila o najinih težavah v preteklosti in spoznala, kako otročje so bile. Zdaj sva spet skupaj. Veliko bolje je kot prejšnjič. Ne skregava se več zaradi brezveznih stvari, med nama ni ljubosumja in paranoje. Pred kratkim sva bila na glampingu z lamami! Bilo je lepo preživeti nekaj časa skupaj," je dodala.

"En teden po tistem zmenku sva se ponovno dobila in šla jest," je povedal Niall in nadaljeval:

"Preprosto sva nadaljevala od tam naprej, kjer sva končala, in se veliko presmejala.

Na nek način sva spet skupaj, čeprav to še ni uradno. /.../ Pravzaprav sva zdaj v veliko boljši različici najine stare zveze. Veliko bolj zabavno je. Skupaj nama je lepo."

Oba si želita, da bi se tokrat njuno razmerje resnično obneslo, njun celoten intervju o tem pa si lahko ogledaš v posnetku zgoraj.

Iiiiii, no! Kaj nista nooooro prikupna? 😍

Pripravila: N. Š.

Fotografija: Youtube

Preberi še: Pogosto uporabljaš 'emojije'? Poglej, kaj s tem sporočaš ostalim (zelooo zanimivo podrobnost o sebi 😜)

Priporočamo tudi: Zaradi TEGA preprostega trika boš v postelji BLESTELA!