Knjige, ki vaju bodo razvnele

Poletno vročico pogasita z vročim branjem! Če se bodo naslednje knjige znašle na postelji, samotni plaži, travniku, ob reki ali kjerkoli bosta hladila telesi, bo ozračje postalo zasoplo naelektreno ...

9. 8. 2013

Če želiš: Hudo vročo knjigo, ki te bo že med bran­jem popolnoma 'razkurila'

Abby Lee:

Pohod(t)nica

Abby Lee je pametna, privlačna, večno samska ženska. Razočarana je nad svojim povprečnim spolnim življen­jem, zato zdaj išče seks, ki si ga je vedno želela. Zanese­n­jaško in z lahkoto najde pot skozi serijo seksov za eno noč, priložnostnih zvez in skokov med rjuhe z istospolno usmer­jenimi. A med raziskovanjem sreča usodnega moš­kega in se začne spraševati: ali ji bo kdaj uspelo opustiti skakanje iz postelje v posteljo in se bo končno ustalila?

Hudo drzna pustolovčina iz resnične zgodbe o zasvo­jenki s seksom, Pohotnica: "Tudi za sekundo nisem želela mami razlagati o svojem nedavnem poskusu BDSM in kako sem uživala, ko sem bila zvezana, ko me je šeškala in me je močno pofukal od zadaj. Pa tudi nisem ji želela pripovedovati o tem, kako sem gledala, kako je tipa bičala in nato sedela na njegovem obrazu, ko mi je večkrat prišlo. Še posebej ji nisem hotela povedati o svoji želji, da bi s pripetim dildom dominirala moškemu."    

Če želiš: Napeto branje, v katerem ne manjka seksi prizorov

Lee CHILD:

Rdeča hiša

Jack Reacher se v peklenski vročini potepa po Teksasu. Ko išče prevoz, mu ustavi privlačna Mehičanka. Med pusto potjo se izkaže, da mu mlada, privlačna in bogata ženska še malo ni ustavila po naključju – njen mož je v zaporu in jo namerava ubiti. Njena družina jo sovraži, policiji ne more zaupati, odvet­niki pa ji nočejo pomagati. Zapletena je v mrežo laži in predsodkov, sovraštva in umorov. Jack Reacher pa se ni mogel še nikoli upreti žens­ki v težavah ...

Če želiš: Knjigo o dveh zaklenjenih srčecih, ki se nes­končno zaljubita

Samantha Young:

Dublinska ulica

Jocelyn je pred štirimi leti zapustila Ameriko in se preselila na Škotsko. Potlačila je vse spomine, zakopala razočaranja in bolečino. Začela je popolnoma na novo ... ter naletela na moškega, ki je v temeljih zamajal njen skrbno potlačeni no­tran­ji svet. Braden je uspešen poslovnež, vajen, da dobi vse, kar hoče. Odločen je, da med rjuhe spravi novo sestrino sostanovalko, ki se je pred kratkim preselila v stanovanje na Dublinski ulici ...

Če želiš: Obsedeno strastno razmerje

Julie Kenner:

Zapelji me

Damien Stark bi lahko imel vsako žensko. Bil je privlačen, samozavesten in oblasten: dobil je vse, kar si je zaželel. In želel si je mene. Nisva se mogla odtrgati drug od drugega, skoraj brez nadzora naju je vleklo skupaj. Toda prav toliko, kot sem hrepenela po njegovi bližini, sem se njegove zahtevnosti tudi bala. Če sem se mu hotela predati, sem se morala soočiti z najtemnejšimi sencami iz svoje preteklosti – in tvegati, da naju bodo ločile. Tudi Damienu so sledili pretekli demoni. Najino strastno razmerje naju je obsedlo, njegove skrivnosti pa bi naju skoraj uničile.

Če želiš: Vrtinec strasti in romantike

Vina Jackson:

Barve plesa

Po selitvi v New York se ruska plesalka Luba zaljubi v Cheya. Postaven in skrivnosten trgovec z jantarjem jo ponese v vrtinec strasti in romantike, a ko Luba odkrije njegovo dvojno življenje, razmerje prekine. Nova pot jo vodi od pres­tižnih zasebnih klubov v New Orleansu do londonske graš­čine svojeglavega rokerskega zvezdnika. Želi poiskati samo sebe in izživeti svoje življenje, v katerem postane svetovno znana plesalka. Zaželena, bogata, ljubljena. Pa vendarle ne popolnoma srečna, saj še vedno hrepeni po edinem moš­kem, ki ga je kadarkoli ljubila.

Drznega in seksi ugra­bitelja

Kresley Cole:

Če si drzneš: 1. del trilogije bratov MacCarrick

Visoko v Pirenejih se Courtland maščuje generalu Pascalu z ugrabitvijo njegove kastiljske neveste Annalie, za njenim uglajenim nasmeškom se skriva divje, pogumno dekle, ki ga neustavljivo privlači. Annalia  prezira svojega barbarskega ugrabitelja skoraj tako kot Pascala, nerazložljiva privlačnost do Courtlanda pa njeno jezo samo še podžiga. A če želi preprečiti svojo in bratovo smrt, se mora vrniti k Pascalu in postati njegova žena ...

Ko seksi ugrabitelj zagleda veliko režo v skali, kamor bi se lahko skril s seksi nevesto generala pascala: "Ko se je z ustnicami le dotaknil njene bradavičke, ji je glava omahnila nazaj in je zaječala. Vedel je, kako zelo ji bo to všeč, sumil je, da bi jo lahko do vrhunca pripeljal že tako, da bi ji roke stisnil nad glavo in bi jo počasi lizal."

Besedilo: Petra Arula

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri