Ključna vprašanja, ki ti bodo pomagala ugotoviti ali ljubi le tebe

Ljubosumje je eno izmed najbolj neprijetnih čustev v človeškem čustvenem spektru. Se strinjaš? Našo kri zavre, napihne želodec, povzroči glavobol, … Počutimo se, kot da nas je ravnokar zadel avtobus. Saj poznaš to?

Ključna vprašanja, ki ti bodo pomagala ugotoviti ali ljubi le tebe (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2017

Ko želimo zgornje ustaviti, je edina stvar, ki jo lahko storimo ta, da razjasnimo svoje misli.

To pa lahko storimo s postavljanjem pravih vprašanj ob pravem času. S spremljanjem reakcij dragega, boš vedela, ali ima skrivnosti ali imaš le ti bujno domišljijo.

Ključna vprašanja, ki ti bodo pomagala ugotoviti ali ljubi le tebe:

Vedno misliš le name, ko se poljubljava?

Na tole ti bo, če te ima res rad, odgovoril z iskrenim poljubom in nasmehom. ;)

Kaj ti je najbolj všeč na meni?

Morda ti je že povedal, kateri del telesa mu je na tebi najbolj všeč, a vseeno je vprašanje dokaj na mestu. Če si mu še vedno všeč, bo hitro odgovoril in te privil k sebi v tesen objem.

Želiš z mano ven, kot sva to vsak konec tedna počela včasih?

Ne gre pričakovati, da bodo vsi odnosi trajali na veke vekov in da bo večno trajala tudi navdušenost med partnerjema. Ne gre.

Vseeno pa moraš biti vesela, kadar te partner povabi ven. In obratno! Ko ti svojega ljubljenega povabiš ven v petek ali soboto zvečer, pričakuješ navdušenje. V kolikor navdušenje ni prisotno ali ga sploh ni, obstaja možnost, da ti nisi več razlog za njegovo veselje.

Zakaj si se kar na lepem tako zakopal v delo?

Si partner zadnje čase ne vzame več trenutkov zate, za vaju, ampak ves čas samo dela? Zastavi mu zgornje vprašanje! Daj mu vedeti, da se počutiš odrinjeno. V kolikor je vse lepo in prav, se bo zamislil nad svojim početjem in zopet našel čas zate.

Zakaj pošiljaš sporočila, medtem ko jaz govorim s teboj?

Biti drug z drugim naj bo posebno občutje. Bolj kot vprašaje, gre na tem mestu za pozornost. Če mu še vedno pomeniš veliko, bo odložil telefon in se ti posvetil, sicer …

Katera od mojih prijateljic se ti zdi najbolj privlačna?

Gre za 'tricky' vprašanje, pri katerem je vse odvisno od tega, kako se bo odzval. Odgovor bi moral biti, da nobena. Ti moraš biti središče njegovega sveta. No, je pa seveda normalno, da opazi tudi kakšno drugo dekle.

S kom bi zmenkoval, če midva ne bi bila skupaj?

Jasno je, da ne bi smel imeti v mislih nobene druge ženske. V kolikor ti bo podal jasen odgovor in pri tem omenil kakršno koli žensko ime, se z odgovorom nikar ne smeš zadovoljiti.

Zmanjkalo mi je baterije. Mi lahko, prosim, posodiš telefon?

Pozorno opazuj, kako se bo tvoj partner odzval na to tvojo prošnjo. Če bo reagiral nesramno in čudno … V tem primeru obstaja možnost, da želi pred tabo nekaj skriti. Iskreno ga povprašaj, kaj bi ti rad prekril. Pogovorita se.

Si za to, da imava jutri pri tebi v pisarni skupaj kosilo?

Če tvoj partner namerava ohraniti razmerje, bo tvoje vabilo sprejel TAKOJ.

Si še vedno zatrapan vame kot takrat, ko sva šla prvič na zmenek?

Vsi vemo, da se odnosi ves čas razvijajo in spreminjajo. A če se te tvoj partner še vedno želi kot na začetku, bo našel zate lepe besede in vrsto komplimentov. In odgovoril ti bo pritrdilno.

Katere so po tvojem mnenju moje najboljše lastnosti?

Lahko da te bo počastil s sladkim komplimentom ali pa bo nekaj časa okleval in ti postregel z nečim, kar se bo slišalo, kot da je ravnokar vzel iz najstniške revije. Bodi pozorna.

Se dolgočasiš, ko čas preživljava sama – drug z drugim?

Če tvoj partner odgovori z 'da', tudi sami sebi zastavi enako vprašanje. Zakaj bi preživljala čas z nekom, ki ti ne daje položaja, ki si ga zaslužiš? <3

Me še vedno ljubiš in koliko?

Če partner okleva z odgovorom na zgornje vprašanje ali celo odgovori z: "Nisem prepričan," je čas, da narediš korak naprej ... sama oz. z nekom, ki te bo ljubil in spoštoval, kot si zaslužiš.

Vir: Culturacolectiva.com

Preberi še: To so trije najbolj kompatibilni pari astroloških znamenj (ki bodo skupaj za vedno!)

Priporočamo tudi: 3 stvari, ki jih vsi moški potrebujejo v zvezi (a po njih ne znajo vprašati)