Ker ga je sosed prekinil med užitkom, je CELOTNI stavbi namenil TO sporočilo

Ahahahaha! 🤣👏 Kaj praviš, mu daš prav?

Ker ga je sosed prekinil med užitkom, je CELOTNI stavbi namenil TO sporočilo (foto: Profimedia) Profimedia
21. 9. 2023

Sporočilo stanovalcem nekega mladega Hrvata je v zadnjih dneh na družabnih omrežjih postalo pravi hit, in ko ga boš prebrala, boš videla, zakaj!

Mladeniča je namreč razjezilo, ker mu je sosed uničil užitek med spolnim odnosom. Zato se je odločil, da bo kar celotni stavbi dal vedeti, kako močno si v resnici želi intimnosti s svojim dekletom, in ostale stanovalce prosil, da ju pri tem ne motijo.

"Med spolnim odnosom z možem razmišljam o drugem - sem zato slaba žena?" (iskrena izpoved)

Tole je prevod zapisa, ki je bil objavljen na tem profilu:

Spoštovani stanovalci,

po enem letu zveze na daljavo sva se s punco končno preselila v skupno stanovanje in včeraj v popoldanskih urah med intimnim odnosom nama sosed iz stanovanja št. [X] trka na vrata, češ ali kaj ni v redu, kaj se dogaja. Sredi belega dne. In potem, ko je videl, da ni nič, je začel govoriti bedarije.

Prosiva vas, v primeru, da slišite vzklike in stokanje, so to zvoki zadovoljstva. Dolgo se nisva videla na redni bazi, pa želiva nadoknaditi.

Če jaz vam ne trkam na vrata zaradi vaših nadležnih otrok, ki vriskajo in skačejo po stanovanju celi dan, ali pa, ko pustite psa, da laja in cvili, medtem ko ste vi v službi, potem tudi vi pustite naju, da se naskakujeva na dnevni bazi, še posebej, ko to ni sredi noči, ko se računajo tisti decibeli.

S spoštovanjem,

stanovanje št. [Y]

Kaj praviš, mu daš prav? 🤣

Angležinja zgroženo: "Med čakanjem na slovo od kraljice je mladenič ženskam počel TO"