Kdaj se ni pametno spustiti v seks za eno noč

Obožuješ avanture? Moških, ki si bodo ob tebi oblizovali prste in si na 'egometru' nabirali točke, ti ne bo nikoli zmanjkalo.

Kdaj se ni pametno spustiti v seks za eno noč (foto: Profimedia) Profimedia
20. 8. 2015

Spoznala sta se na zabavi, odpeljal te je domov, ti pritisnil poljub in te povabil v kino. Tudi če se še ne vidiš na sprehodu v beli obleki proti oltarju, sprejmi povabilo in uživaj z njim, saj te ob njegovem dotiku spreleti po vsem telesu.

Če bosta skočila v posteljo, ne pozabi na zaščito – ginekologi opozarjajo, da je v Sloveniji epidemija spolno prenosljivih bolezni (znaki SPO-jev so največkrat nevidni, zato mu ne zaupaj na besedo, da nima nič). Tudi če ti bo zagotovil, da je 'čist', naj natakne kondom, če se želi zabavati.

Vezani spogledljivec: ja ali ne?

Noro te privlači, a ima punco in veš, da se zaradi tebe ne bosta razšla, oziroma ti do zveze z njim sploh ni. Njegov objem bi ti verjetno prijal – ampak – saj veš – kar seješ, to žanješ. Ne sej torej semen varanja, da ne boš nekoč tudi ti prevarana ...

Od avanture do oltarja?

Ja, zgodi se ti lahko tudi to. Morda nobeden od vaju noče resne zveze (ali pa si jo želi le eden), pa potem ne moreta več narazen, ker vaju je magnet privlačnosti potegnil skupaj. A ne pozabi – fantje po navadi punce, s katero so zelo hitro preživeli vročo noč, ne vidijo v beli obleki s tančico, temveč le v ultraseksi perilu.

Kdaj se ni pametno spustiti v seks?

1 Ko popiješ preveč koktajlov. Zakaj bi tvegala, da bi pozabila na zaščito ali se mu pustila prepričati, da ne potrebujeta kondoma, le zato, ker je v tebi nekaj promilov alkohola? In zakaj bi 'se dala dol', pa se naslednji dan ne bi spomnila niti, kako mu je bilo ime in kakšen je bil vajin seks?

2 Ko se spreta s fantom. Takrat je najlažje narediti kaj nesramno drznega, a za skok čez plot ti bo lahko že po koncu akcije (ali celo med njo) še kako žal.

Tekst: Petra Arula

Preberi še: Več odtenkov nezvestobe (iskreno izpoved dveh nezvestih moških in dveh nezvestih žensk) ali pa si oglej VIDEO, ki prikazuje, kaj vse zmorejo tudi čisto majhni otroci, če odraščajo ob aktivnih starših, in ne pred računalnikom in televizijo.