"Kdaj hočeš, da opraviva s to debilno poroko?" In tako se mi je strgalo.

"Nekega večera sva se vračala z zabave, na kateri so bili sami poročeni pari. Ker sva le redko odprla temo poroke pa še to bolj v šali, sem močno oklevala, preden sem sploh odprla usta.

"Kdaj hočeš, da opraviva s to debilno poroko?" In tako se mi je strgalo. (foto: Profimedia) Profimedia
2. 7. 2017

Ker sem se predolgo zadrževala, sem na koncu eksplodirala. Rekla sem mu, da ne mislim več dolgo čakati, ker z mano očitno ne misli resno.

Pogledal me je, kot da bi ga resno prizadela, in mi zabrusil, da se bo z mano poročil, kadar hočem, če to že hočem, a se njemu zdi brez pomena, papir gor ali dol, ker je edino pomembno to, da je po petih letih še vedno nor name!

V afektu nisem bila več sposobna pozitivno razmišljati, zato sem preslišala tisti 'nor nate' in planila v jok.

Da bi se z mano poročil samo zato, ker si to želim jaz? To pomeni, da si on tega ne želi? Iz tihega smrkanja sem prešla v histerično kričanje, ko me je močno prijel za roko in ostro rekel:

"Kdaj?" Kaj kdaj? "Kdaj hočeš, da opraviva s to debilno poroko?" In tako se mi je strgalo.

Napadla sem ga s pestmi in mu zagrozila, da ga bom zapustila. Nekam me je poslal, odklenil stanovanje in šel spat, ne da bi mi voščil lahko noč.

Dve uri sem še kuhala mulo, mislila, da bo prišel dol in me prosil, naj pridem v posteljo, potem pa sem se zavedela, da si ga močno želim, šla pod tuš in se zavita v brisačo zvila k njemu pod rjuhe.

Takoj sem začutila, da ne spi, in se stisnila k njemu. Ni me takoj objel, a sem po zatrdlini med njegovimi nogami vedela, da se bo prej ali slej omehčal.

Nikoli prej po prepiru nisva seksala, a najini prepiri tudi niso bili tako napeti. Zaradi jeze sem bila vznemirjena, a to vznemirjenje je postalo poželenje po njegovem telesu.

Začela sva se dotikati kot še nikoli prej, in ko sem mu hotela reči, da mi je žal, me je utišal s poljubi. Tako dobrega seksa nisva imela v vseh petih letih, predvsem pa še nikoli nisva imela seksa, ki bi bil tako nabit s čustvi. Tiste noči se namreč nisva le ljubila, ampak tudi celila najin odnos," mi je na kavi vsa žareča povedala prijateljica. In tako sem razmišljala, zakaj je tako imenovani spravitveni seks tako adrenalinski.

Prerekanje je velik afrodi­ziak. Vsa nasršena si precej bolj pohotna. Takrat, ko letijo blazine po zraku in perje, si ne moreš pomagati, da si ga ne bi zaželela.

Telo v trenutku skrajnega besa povsem preplavi adrenalin in je skrajno odzivno.

Močna negativna čustva se pretopijo v poželenje, sovraštvo se spet obrne v ljubezen. In ker je seks ob spremljavi močnih čustev zelo intenziven, postane droga.

To je pogosto tista točka, v kateri par šele začuti strast, zato številni pari po prvem prepiru (in seksu, ki mu sledi) ugotovijo, da prepiranje sploh ni tako napačno.

Zagotovo poznaš kak par, ki se pogosto prepira brez pomena in za nameček še v javnosti.

Nisi nikoli opazila parov, ki se z dolgimi nosovi hitro poberejo z zabav? No, med njimi so tudi tisti, ki sem jim mudi domov seksat!

A ker so prepiri lahko naporni, je treba najti način, kako vzburiti telo brez bruhanja ognja.

Najboljši način, kako to dosežeta v dvoje, pa je, da skupaj naredita nekaj zelo vznemirljivega: skočita s padalom ali gresta tekmovat v kartingu.

Fino je, če pošteno raztegneta pljuča, pa ne s tem, da se dereta eden na drugega, ampak eden ob drugem ... v veter. Nista ljubitelja adrenalina?

Okej, enako stimulativno bodo na vaju delovale tudi novosti: vpišita se na tečaj tanga, pojdita skupaj neznano kam, v postelji vsak večer preizkusita en položaj iz Kamasutre in podobno.

Občutek novega in dražljivega pa ti da že preprost nakup seksi spodnjega perila in živo rdeč lak za nohte.

Se dovolj pogosto pogrešata?

Kako lahko pričakuješ, da bo vajin seks nekaj posebnega, če se le redko ločita za minuto ali dve? Nemogoče!

V resnem razmerju je ohranjanje lastne identitete največji izziv. Imeti moraš samo svoje hobije, prijatelje in ne nazadnje samo svoje prostorčke.

Moj fant, na primer, je navdušen plezalec, meni se pa vrti, če z dveh metrov pogledam navzdol, a ko se vrne s svojih plezalnih odprav, se mi zdi še bolj seksi in možat pa še pogrešala sem ga!

Da on ne bo nikoli hodil na tečaj plesa ob drogu ali užival v družbi mojih še osnovnošolskih prijateljic, mi je bilo jasno že na začetku.

Zato pomisli: res hočeš, da gre vedno s tabo k tvojim staršem, v trgovino ali na večerni sprehod?

Malo neškodljive tekmovalnosti

Jasno je, da si mu všeč takšna, kot si: naravna, brez ličil in v njegovi srajci. A ko gresta ven, ne naredi usodne napake in se ne preobleči v sivo miško.

Kako se boš počutila, če bodo v lokalu, kamor bosta šla, vse, ampak res čisto vse punce bolj seksi od tebe?

Pa čeprav imaš samozavesti za izvoz in tvoja duša v ponošenih kavbojkah in balerinkah ne bo trpela, je enkrat ena, da te ob vrnitvi domov ne bo sestradano napadel.

Nič ni narobe, če si vsake toliko tako lepa, da si te zaželijo tudi drugi moški (in ni narobe, da on zaradi tega občuti malo ljubosumja).

Ko postelja postane ring

Kupi si boksarske rokavice in še nekaj dodatne opreme: vroče hlačke, kratko športno majčko in seksi športne nogavičke, nato pa ga izzovi na boj. Tvoji nizki udarci ga bodo zabavali in tudi sam se bo prej ali slej razigral.

Prerivanje in sopihanje, ki ga lahko podkrepiš z ljubkovalnimi imeni tipa 'bumbar, bukselj, butec' in podobno, bo segrelo glavo in telo, in še preden se bosta zavedela, vajina igra ne bo igra, ampak prava predigra.

In če ne bosta doma, ga vsaj izzovi v polaganju rok, nato pa sladko pripomni, da bi, če je že tako dober v polaganju, lahko doma položil tudi tebe.

Pripravila: Alja Maček

Preberi še: Zakaj je konec faze "medenih tednov" dejansko dobra stvar (po mnenju strokovnjakinje) ali pa resnično zgodbo, ki da misliti: "Prelisičila sem ga in zanosila. Nato me je zapustil"

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri