Kam te lahko pripelje seks

Na urgenco – in to z reševalcem. Urgent­nim zdravnikom smo ukradli nekaj poslovnih skrivnosti – na urgenci namreč redno vedrijo tudi prav posebni poškodovanci … A če je seks tudi šport, gre za čisto šport­ne poškodbe.

Kam te lahko pripelje seks (foto: Chris Clinton) Chris Clinton
22. 8. 2011

Kdo se trese do strahu?

“Neke noči je žena pripeljala na urgenco moža, ki je zardeval in se tresel kot šiba na vodi. Mislil sem, da smo priča napadu panike, ko mi je z veliko jecljanja povedal, da se mu je med samozadovoljevanjem zgodila nesreča. Ljudje, ki jim je črevesje posrkalo najrazličnejše igračke, niso na urgenci nič nenavadnega, a še nikoli nisem iz človeka odstranil nič vibrirajočega. Dejstvo je, da je vibrator še delal in nesramno dražil mojega pacienta. Ko smo odstranili vibrator roza barve s kačjim vzorcem (!), je pacientova žena rekla: In jaz sem ga povsod iskala!

Slepa strast

“Nekoč sem sprejel par – negibno sta ležala v misijonarskem položaju, ker se nista upala premakniti niti za milimeter. Med očitno zelo divjo akcijo se je obesek ostre oblike, ki ga je imel on za vratom, punci zadrl v oko. Takoj sem videl, da ne morem narediti nič, in smo ju odpeljali na očesno kliniko. Nikoli nisem izvedel, ali ji je oftalmolog sploh rešil vid.”

Polnočna buška

“Na urgenci sta se znašla dva človeka s poročnim prstanom, a je bilo jasno, da nista poročena. Ona je trdila, da je bila pri njem na obisku, ko ji je, medtem ko se je zleknila na kavč, na čelo padla velika slika. On je prikimaval, duhovičil in razlagal nepotrebne stvari glede slike: tisto blebetanje je bilo jasen znak, da lažeta. Takoj sem jo poslal na slikanje glave in na srečo je bilo z njo kljub hudemu glavobolu vse v redu.

Tip je, medtem ko je ležala na hodniku, skrivnostno izginil, njo pa je okrog treh ponoči domov odpeljal taksi. Samo upam lahko, da si je za moža izmislila boljšo zgodbo, ki je pojasnila gigantsko buško na njenem čelu in tudi čuden povratek domov. In ker je v ambulanti na koncu pozabila še mobitel, sem stoodstotno prepričan, da je ni odnesla brez dodatnih prask. Vsakemu prvošolčku bi bilo namreč jasno, da sta z moškim, ki jo je pripeljal, seksala v postelji, nad katero je visela slika.”

Nevarni pirsing

“V operacijsko sobo sem neke noči dobil čudovito lepo dvajsetletnico, ki je močno krvavela. Jokala je kot dež in sprva sploh ni odgovarjala na moja vprašanja. Pomislil sem na spontani splav, nato pa ugotovil, da ima pirsing, ki ji je raztrgal sramno ustnico. Med seksom naj bi se fantov prstan zataknil vanj, ona pa je, ne da bi razmišljala, močno potegnila. Lepo smo jo zašili in poslali domov, nisem pa si mogel pomagati, da ji ne bi držal pridige glede pirsinga. Dal sem ji ga nazaj v vrečki, a me je gledala tako sovražno, da sem prepričan, da ga ima zdaj na drugi sramni ustnici.”

Peklensko stopnišče

“Na urgenco so pripeljali precej polomljeno žensko, ki je trdila, da ji je spodrsnilo po stopnicah. Njen mož se mi je zdel nekam grob in že sem pomislil, da imam pred sabo trpinčeno žensko. Moža sem poslal iz ambulante, na stran potegnil kolegico in jo prosil, naj se pogovori z njo. Prepričan sem bil, da bom tistega večera ne samo sestavil nazaj njene kosti, ampak tudi njeno življenje.

Kolegica mi je povedala, da ji je pacientka priznala, da sta z možem divje seksala na vrhu stopnic. Mož je bil za njo in je tako močno suval, da se je konec koncev odkotalila po stopnicah. Recimo, da ji verjamem, mi pa občasno še vedno pride na misel – bi moral vseeno obvestiti pristojno službo?”

Priredila: Alja Maček, fotografija: Chris Clinton