Kakšno taktiko ubrati?

Če si izgubila vsakršno upanje za reševanje vajinih težav v razmerju, ga moraš pač končati, a na kakšen način?

24. 3. 2009

Nezaslišano:

Zamenjava z drugim

V lokalu, kjer si se še včeraj šopirila s fantom, se pojaviš z novim frajerjem in to ravno takrat, ko je on – nič hudega sluteči zdaj že tvoj bivši – tudi tam na jutranji kavici in pričakuje, da se mu boš pridružila.

Kako bo sprejel: V njegovih očeh boš izgubila vse spoštovanje in verjetno se o tebi v naslednjih mesecih ne bo govorilo nič lepega.

Zelo grdo:

Popolno ignoriranje

Ne da bi mu pojasnila, zakaj si končala razmerje, izgineš iz njegovega življenja, nehaš odgovarjati na njegove telefonske klice in se izogibaš srečanju z njim.

Kako bo sprejel: Pomisli, kako bi se počutila sama, če bi tvoj fant nekega dne izginil in te pustil v negotovosti brez pojasnila.

Grdo:

Sporočilo prek prijatelja

Njegovemu najboljšemu prijatelju razložiš, zakaj si se odločila končati razmerje in ga prosiš, da mu preda tvoje sporočilo, s tem pa vso odgovornost preložiš na prijatelja.

Kako bo sprejel: Po vsej verjetnosti boš v njegovih očeh izpadla navadna reva, ki si ne upa soočiti z njim. Verjemi pa tudi, da ima njegov prijatelj v rokavu vsaj nekaj dobrih nasvetov, kako te preboleti v najkrajšem možnem času.

Sprejemljivo:

Po telefonu

Ni lepo, pa vendar vsaj toliko pošteno, da mu preko telefona razložiš, zakaj ga zapuščaš.

Kako bo sprejel: Njemu bo morda lažje, saj mu pred teboj ne bo treba skrivati žalosti ali kakšne solzice.

Dostojno:

Iz oči v oči

Če je za vama lepo obdobje zaljubljenosti, si tvoj fant zasluži iskren pogovor, v katerem mu lahko pojasniš, zakaj ga zapuščaš.

Kako bo sprejel: Če ga bo prizadelo, bo verjetno potočil kakšno solzo in te skušal prepričati v to, da vajino razmerje lahko s skupnimi močmi še vedno rešita pred propadom. Premisli, morda pa res!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri