Kako veš, da si srečala svojo dušo dvojčico? TAKO!

Medtem ko iščeš ljubezen, podzavestno iščeš osebo, ki najbolje predstavlja tvojo dušo dvojčico.

Kako veš, da si srečala svojo dušo dvojčico? TAKO! (foto: Unsplash/Joanna Nix) Unsplash/Joanna Nix
15. 11. 2018

Tvoje srce globoko v sebi ve, da si želi najti ne samo življenjskega partnerja, ampak tudi delček sebe, za katerega imaš preprosto občutek, da ti manjka.

"Resnični namen duše dvojčice je, da ti pomaga, da se oblikuješ v tip osebe, ki je zmožen utelešenja božanske, brezpogojne ljubezni – najprej do sebe in nato še do človeštva," pravi dr. Lisa Vallejos.

Tukaj so trije znaki, na katere bodi pozorna, ko iščeš svojo dušo dvojčico v osebi, ki predstavlja tisto, kar ti je manjkalo ... Do zdaj.

1. Živita ločeno življenje.

Duši dvojčici (oziroma t. i. twin flame) pogosto živita ločeni življenji. To je nujno, da bi obe sami sebe spoznali v vsej polnosti, preden se srečata.

Duhovna rast in pot, ki jo iščeš, prav tako pa tudi odločnost, da se znebiš vse svoje osebne in čustvene "navlake", je tisto, kar vaju žene naprej. Obe morata delati na sebi, preden se srečata.

In ko se to zgodi, imata občutek, da se vama je to že enkrat prej v življenju zgodilo. To je tisto, ko začutiš, da to osebo poznaš že od nekdaj in se sprašuješ, kje neki se je nahajala do zdaj. Med vama se začne v trenutku iskriti.

A bodi pozorna, saj se duši dvojčici vedno ne zaljubita. Včasih jima je namenjeno le, da sta duhovno povezani, in ne, da ustvarita seksualno ali ljubezensko razmerje.

Na začetku se ti morda zdi, da gre za fizično privlačnost, a sčasoma ugotoviš, da je vajin namen splošno dobro za vse.

Bolj, kot delaš na sebi, da bi se očistila negotovosti, svoje sebičnosti, celo strahov in ega, vedno bližje boš imela svojo dušo dvojčico.

2. Na začetku sta kot pes in mačka.

Vajino srečanje bo polno čustev, občutij, vznesenosti in radovednosti. Občutek bosta imela, da sta bila ves čas na isti poti, a daleč narazen.

No, prišli bodo tudi časi, ko bo eden izmed vaju odražal globjo energijo, čustva in obsojanje, kot je drugi pripravljen sprejeti. Iz tega razloga se lahko zgodi, da bo eden vedno želel pobegniti.

Zna se zgoditi, da ti ne bo všeč, kar boš videla v drugi osebi (ki je v bistvu ogledalo tebe), a v srcu boš vedela, da je to resnica.

V začetni fazi boš zaradi vsega tega surova in ranljiva. Če čutiš, da je oseba, s katero si, resnično svoja duša dvojčica, ne obupaj. Ta vzorec je, skupaj z vsemi nesoglasji in ljubeznijo, namenjen odpravljanju težav, s katerimi se nisi mogla soočiti – dokler nisi našla svoje druge polovice.

3. Drug ob drugem se bosta počutila domače.

Ko se zgornja faza konča, se bosta počutila združena – v telesu, umu, duhu in duši. Vse, kar sta morala oddelati tako narazen kot skupaj, bo poplačano.

Ne boš več iskala popolnega partnerja, popolnega prijatelja ali popolnega starša. Zdelo se ti bo, kot da ti tvoja duša dvojčica bere misli, tvoj um in tvojo telesno govorico. Oba bosta pripravljena narediti karkoli, kar je potrebno, da izpolnita namen vajinega razmerja.

Ta občutek domačnosti bo poln sočutja. V njem ne bo obsojanja ali nezadovoljstva. Kot eno bosta močna in zmožna narediti vse, in to z namenom, da prineseta ljubezen, sprejemanje miru in blaginjo. Z drugimi besedami, vajino "delo" bo namenjeno (tudi) drugim in ne samo vama.

Duši dvojčici poosebljata občutek zaupanja, kontinuitete in zadovoljstva.

Tudi takrat, ko sta narazen, razumeta, da sta predanost in vez, ki sta jo oblikovala, nekaj, čemur ni namenjeno, da bi se preizkušalo ali podleglo skušnjavi.

Srečanje s svojo dušo dvojčico je intenzivno, čustveno in strastno. Ob tem spoznaš, da vama je bilo to namenjeno že dolgo nazaj. Ko sta skupaj, sta popolna.

Če si že našla svojo dušo dvojčico, vedi, da je to največji dar, na voljo dvema srcema, ki zdaj bijeta kot eno.

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Zgovorni znaki, da te partner (skoraj zagotovo) ČUSTVENO vara ali pa Ne boš verjela: TAKŠNI moški so najboljši partnerji!

Priporočamo tudi: Legenda pravi, da med osebama, ki sta si usojeni, obstaja NEVIDNA NIT ...