Kako v njem spet prebuditi nežnost?

Ko sta se spoznala, je bil tako nežen ... Potem so minevali meseci in z njimi njegova nežnost. Si se s tem kar tako sprijaznila? Nikar!

29. 6. 2006

Povej mu, kaj potrebuješ

Moški se ne morejo pohvaliti z močno intuicijo. Redko nagonsko zaznajo, kdaj potrebuješ več pozornosti, če pa so to po naključju ugotovili sami od sebe, ne vedo, kako naj ti pokažejo, da jim ni vseeno. Bodi zelo nazorna; prosi ga, naj ti na primer zmasira vrat.

Aktiviraj njegov spomin

To boš dosegla tako, da ga boš vprašala, ali se spomni tvojega zadnjega rojstnega dne, ko sta ves dan preležala v postelji in se imela lepo. Tudi v tem primeru boš morala biti zelo natančna: povej mu, kaj takšnega je takrat storil, da si se počutila tako božansko. Tvoj kompliment bo v njem prebudil željo, da bi tisto ponovil.

Bodi mu dober zgled

Toliko življenjskih izkušenj imaš, da veš, da besede same ne pomagajo. S teboj bo nežen samo, če boš tudi ti nežna z njim (kot se bo tudi na tvoje pritoževanje odzval s pritoževanjem). Zakaj z njim enostavno ne skočiš pod prho in mu zdrgneš hrbta?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri