Kako ukrotiš svoj tečno plat

Stalno draženje, teženje in očitanje bodo vajino ljubezen utrudili tako hitro, kot tebe izmuči vožnja s kolesom v strm klanec.

26. 4. 2009

Pametno izbiraj svoje bitke

Preden se vanj zaženeš kot pobesnel bik, se vprašaj, ali nima morda prav. Če te muči nekaj, na kar on nima vpliva ali vsaj trenutno glede tega ne more storiti ničesar, da bi bila ti bolj srečna, bo tvoje teženje le še povečalo napetost.

Ukroti svoji impulzivnost

Še preden pritisneš ‘Pošlji’, pritisni tipko ‘Shrani’ in počakaj nič manj kot petnajst minut. Po tem času še enkrat preberi svojo e-pošto, v katero si stresla vso svojo jezo. Zdaj napisano še enkrat preberi in se pretvarjaj, da si ti prejemnica. Enkrat ena je, da boš pisemce nekoliko preuredila. Vse tiste grozne stvari mu lahko še vedno poveš, če se bodo nadaljevale.

Začni z zahvalo

Preden izpostaviš napako, ki jo je storil, omeni nekaj, s čimer te je razveselil. Povej mu, da si vesela, da se spet druži s svojo klapo, da pa bi ti bilo ljubše, če bi se s potepanj vračal malo prej, ker sicer nimata nič od nedelj - tako se sliši konstruktivna kritika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri