Kako spoznati fanta (brez pomoči Tinderja!)

Še zmeraj iščeš svojega princa ne belem konju?  Zaupali ti bomo skrivnost, kje ga pravzaprav lahko spoznaš, brez da bi zapravljala čas s 'podrsavanjem v desno' na Tinderju.

Kako spoznati fanta (brez pomoči Tinderja!) (foto: Unsplash/ Priscilla Du Preez) Unsplash/ Priscilla Du Preez
30. 9. 2017

Ura je deset zvečer, ti pa si še zmeraj dopisuješ s Simonom preko Tinderja, čeprav pogovor ne vodi nikamor (na kar vpliva tudi dejstvo, da ti je že petič omenil, da je ravnokar zaključil en zelo uspešen posel). Pa vendar vztrajaš, ker globoko v sebi misliš, da se čez čas mogoče lahko kaj razvije. Pa še 'luškan' je.

Punca, ustavi se. Dovolj.

Čas je, da se vrneš na 'old school' sceno zmenkarij in spoznaš fante v sproščenem stanju in okolju (s tem ne mislimo nabito polnega Cirkusa v petek zvečer).

Preveri, kam se moraš odpraviti oziroma, kaj moraš storiti, da spoznaš potencialnega moškega svojih sanj.

1. Postani prostovoljka

Morda se sliši čudno, vendar prostovoljna društva predstavljajo čudovito okolje, kjer se družijo ljudje z enakimi interesi. Kaj je boljšega kot to, da spoznaš nekoga, ki ga druži enaka strast kot tebe? To, da lahko medtem še delaš dobro in spreminjaš svet. Poišči društvo, ki se bori za stališča, ki so ti blizu in stopi v akcijo.

2. Tečaj kuhanja

Saj veš, da pravijo, da gre ljubezen skozi želodec, kajne? Če imaš rada kuhanje, pa je to sploh dobra izbira. Preveri, kje v tvoji bližini ponujajo tečaje kuhanja, prijavi se in morda boš po koncu že lahko povabila koga k sebi na večerjo. V najslabšem primeru pa se boš vseeno dobro najedla in se naučila nekaj novega. #obvladamkuhanje

3. Včlani se v športno društvo

Nobene potrebe ni, da si zagreta športnica ali naslednja Tina Maze. Dovolj je že, da veš, da je gibanje super zate in če med uro badmintona uspeš dobiti še telefonsko od seksi tipčka zraven tebe, je ves znoj poplačan.

P.s. tudi fitnes ni napačen naslov. ;)

4. Kulturne prireditve

Kuhanje, šport in dobrodelnost smo že pokrili, na vrsti ste še vse, ki gojite ljubezen do kulture. Literarni krožki, ogled dramskih predstav in različnih umetniških razstav so pravi naslov za spoznavanje novih ljudi. Če potrebuješ še malo dodatne spodbude, s seboj povabi še prijateljico. Kdo ve, morda se med  ljubitelji romanov Jane Austen, skriva tudi tvoj gospod Darcy.

Pripravila: Tamara Bastarda

Vir: Popsugar.com

Preberi še: "Sodelavec mi je neizmerno všeč. Kako naj se mu približam?"

Priporočamo tudi: Kaj si ženske neskončno želimo od moških (in česa res ne)?