Kako so se mi uresničile sanje o seksu z neznancem, ko sem bila v zvezi (izpoved naše bralke)

Seksualne fantazije so pomemben del intimnega življenja, pa čeprav velikokrat ostanejo le v mislih. Njihova ‘stranska’ vloga je tudi to, da napajajo domišljijo in strast.

Fotografija je simbolična. (foto: Profimedia) Profimedia
5. 3. 2016

O pomenu skritih želja seksualne narave ne bomo izgubljali besed. Splošno znano in dokazano je, da imajo nepogrešljiv vpliv na razgibanost ljubezenskega dogajanja v spalnici.

Naj gre za izvedljive ali neuresničljive fantazije: vse vzpodbujajo strast, burijo domišljijo in uravnavajo seksualno življenje.

So kot gorivo, ki ga vsaka ladja ljubezni nujno potrebuje za plovbo po neskončnem morju čutnosti. Zato jim dajte mesto, ki jim pripada.

Spolne fantazije postanejo del našega življenja že zelo zgodaj ...

Še preden se v naši zavesti naseli znanje o spolnosti, se v nezavednem že pojavljajo pravljične slike o želenem partnerju, ki bo nekoč vstopil v naše življenje. In potem čakamo na trenutek, ko se bo to zgodilo.

Medtem sanjamo naprej, idealni partner pa dobiva čedalje bolj natančno podobo. Oblikuje se v nam ljub lik, dajemo mu značajske poteze, ustvarjamo njegove kretnje, mu polagamo besede v usta, si izmišljamo, kako se nam bo približal in nas osvojil za vedno ...

Pozneje, ko zabredemo v spolno aktivnost in že razpolagamo z izkušnjami, dobijo spolne fantazije drugačno razsežnost.

Rišemo si vznemirljive filme o partnerjevem osvajanju in pristopu, ki bi iz nas izvlekel skrite strasti in naredil vročekrvne ljubimke.

Tovrstna sanjarjenja imajo raznoliko vsebino.

Nekatere vznemirjajo misli na gospodovalnega in odločnega partnerja, ki ve, kaj hoče, in brez ugovora to tudi dobi, druge poživlja nežna romantika, tretje predstava o ‘prepovedanih’ užitkih, na primer o ljubljenju na nenavadnih, javnih krajih, kjer te lahko kdo zasači, ali pa se sanje vrtijo okrog viteških, pozornih ljubimcev …

Kjer koli se že ustavljajo vaše misli, vsaka fantazija ima enak pomen – zvišuje stopnjo vaše intimnosti.

Tokrat bomo zapis posvetili eni najpogostejših sanjarij pri ženskah, ki je visoko na lestvici skritih želja – predstavi o vznemirljivi strasti z neznancem.

V pomoč nam bo zgodba naše bralke (recimo da ji je ime Beti), ki jo je uresničena fantazija prebudila.

Sanje o neznancu

Kadar je Beti prisluhnila svoji skriti želji, si je predstavljala, da bi neznanca v hipu prepoznala, prvo znamenje pa bi bilo že v pogledu in visoki napetosti, ki bi sledila.

Brez besed seveda, kakršno naj bi bilo tudi slovo. Zadovoljno slovo. Imela je veliko priložnostnih scenarijev, največkrat pa je neznanca ‘srečala’ na potovanju in se z njim ljubila na vlaku, ob morju, v odmoru med poslovnim sestankom, na službeni poti ...

Skrita želja se ji je najpogosteje prikradla v misli, ko je bila umirjenega razpoloženja. Morda zato, ker si je takrat želela nečesa, kar bi prebudilo njen čustveni svet. Toda odkar je hodila s Sašem, je pozabila na divjo fantazijo z neznanim ljubimcem.

Prva kriza

Beti in Sašo sta imela za sabo tri leta skupnega življenja, ko ju je presenetila prva kriza. Kaj natančno se je dogajalo, Beti ni vedela. Zavedala se je le, da škriplje, saj je bilo njuno intimno življenje na pozitivni ničli.

Vsakodnevni odnosi so bili še naprej ljubeči, le spolne sle ni bilo od nikoder. Redki stiki v spalnici niso več prinašali navdušenja, ampak so bolj spominjali na obvezo. Bala se je, da je njune ljubezni konec, kar ji je trgalo srce, saj ga ni želela izgubiti.

“Ni mi bilo popolnoma jasno, kaj se dogaja med nama s Sašem,” je povedala Beti.

“Dnevi so nama minevali v dirjanju – služba, trgovina, na hitro pripravljen obed, nekaj prijaznih besed, televizija, počitek. Intimnost, razen poljubov na lice, ko sva se razhajala pred službo in se popoldne dobila doma, je iz najinega življenja kar izpuhtela. Spraševala sem se, ali je to začetek konca, in se bala odgovora.”

Ko je moral Sašo na službeno pot, se je odločila, da bo o vsem dobro premislila. Ob vsakršnih problemih se je Beti najraje zatekla k fizičnem delu, zato se je tudi takrat odpravila v fitnes.

Da bi misli speljala drugam, da bi si s telesnimi napori zbistrila glavo in potem lažje našla rešitev. Po uri sopihanja v telovadnici je zavila v savno in se potopila v sproščujoč bazen z vodnimi curki.

Obisk v rekreacijskem centru, ki naj bi se končal s sprostitvijo v pari, se je razpletel povsem drugače in posredno rešil tudi njen odnos. Beti je namreč nenadejano izsanjala svojo že skoraj pozabljeno fantazijo.

Ko se sanje uresničijo

“Videla sem ga, ko se je dvignil z ležalnika in napotil k bazenčku z vodno masažo. Visok in zagorel temnolasec v poznih dvajsetih. Sedel je na izpraznjeno klop meni nasproti. Pozneje sem se spomnila, da se najina pogleda nista srečala, kot se je dogajalo vselej v mojih sanjah. Z mislimi sem bila drugje in zaprla sem oči ter naslonila glavo na rob bazena.

Vodni mehurčki so me blagodejno umirjali in počasi me je preplavljal sproščen občutek. Čez čas sta dva ‘savnarja’ odšla v turško kopel, jaz pa sem začutila, da se je neznanec presedel.

Medtem ko je zasedel prostor ob meni, se je njegova roka po naključju dotaknila moje. Nisem se premaknila, nisem umaknila roke, on pa svoje tudi ne. Dotik je bil nežen, nevsiljiv, prijeten.

Čakala sem na njegov naslednji korak, a neznanec se ni premaknil. Morda je tudi on čakal na mojo reakcijo, tega pravzaprav ne vem, vem le, da sva bila oba pri miru, dotik najinih prstov pa me je neverjetno vznemirjal. Začutila sem mravljince.

Takrat mi je možgane preletelo vprašanje, ali se tako začenja seks z neznancem. “Pha,” sem si rekla, “pa saj gre le za mojo neumno fantazijo, fantazije pa niso resnične.”

Nikoli si nisem mislila, da bi se kaj takega lahko v resnici zgodilo. Ker mi je njegov dotik ugajal, se nisem upala premakniti, da se ne bi čarobnost trenutka razblinila, zato sem skoraj otrpnila in zadrževala naraščajoče občutke, pa čeprav bi v resnici najraje zavpila od ugodja.

Še naprej sem počivala z zaprtimi očmi in z roko na sedežu pod vodo, hkrati pa sem si močno zaželela, da bi neznanec začeto nadaljeval. Dvignil je roko in za hip sem občutila nežen dotik ob nadlahtnici.

“Umika se,” me je spreletelo razočaranje. A naslednji trenutek mi je postalo jasno, da ima drugačen namen. Premaknil se je le toliko, da mi je z roko zdrsel za hrbet in me začel nežno božati. Torej gre zares, res me ljubkujejo neznani prsti, to niso le sanje!

Moja nejevernost, da se vse resnično dogaja, se je še povečala, ko sem dojela, da nimam nič proti. Na pol sem odprla oči in zaznala v bazenčku še dve dekleti. Bila sem vzburjena in hkrati sem vedela, da mi bo dotik iz masažnega bazena ostal nepozabno v spominu, četudi se ne bo zgodilo nič več.

Neznanec me je razburil kot še nihče pred tem. Med razmišljanjem so mi njegovi prsti vztrajno mehčali hrbtne mišice, se spustili nižje do zadnjice in pošiljali v moje telo vznemirjajoče impulze, ki so se širili naprej po telesu.

Takrat sta dekleti odšli iz bazena in ostala sva sama. Nisem se mogla zadržati, moj klitoris je bil napet, popadla me je želja, da bi se ga dotaknila. Napetost je bila tolikšna, da se nisem upala premakniti in moji roki sta se še naprej oklepali roba klopi, na kateri sem sedela. Le nogi sta se mi rahlo razprli.

Očitno je začutil mojo željo, saj je roko pomaknil na kritično mesto in se s prsti počasi prebil v notranjost.

Vedela sem, da mi bo hitro prišlo, zato sem napela vso moč, da zadržim reakcijo, ki je silila na površje. Krike naslade mi je uspelo zadržati, drget telesa pa je prikrila brbotajoča voda. Vsaj upam, da ga je. Prišlo mi je neverjetno lepo! To je bil moj najlepši orgazem dotlej.”

Občutek krivde

Med vsem dogajanjem Beti svojega partnerja ni niti pogledala, ni se ga dotaknila. Z rokama se je krčevita držala sedala in se prepustila do takrat neznanim nasladnim občutkom. Šele ko se je umirila, je glavo obrnila po drugih obiskovalcih, ki so poležavali v bližini bazena, nato pa še proti njemu.

Neznanec jo je takrat brez besed prijel za roko, se dvignil in jo odpeljal do kabine za preoblačenje. Združila sta se tiho v stoje.

“Takrat mi ni prišlo, a občutek, ko sem ga začutila v sebi, je bil vseeno nadvse prijeten in razburljiv,” je povedala Beti. Šele takrat ga je prvič natančneje pogledala. Nastopil je trenutek sramu.

“Zaželela sem si, da bi odšel brez besed, hkrati pa me je premagoval občutek nelagodja, kaj si bo mislil o meni. Menda ne, da to redno počenjam,” se je ustrašila Beti. Zdi se, da sta čutila enako.

Neznanec jo je povabil, da gresta malo plavat v bazen, potem sta legla na ležalnike in začela klepet. Po nekaj vljudnostnih vprašanjih sta si vsak po svoje olajšala dušo. Izkazalo se je, da je bila izkušnja za oba nova.

Nehoten dotik pod vodo je obema sprožil seksualni tok, ki sta se mu prepustila. Beti je izvedela je, da je neznanec v kraju po službenih opravkih. Oddahnila si je, saj je obstajalo malo možnosti, da se še kdaj srečata. Zaradi občutka krivde, ki jo je vse bolj polnil, si seveda ni želela, da bi se še kdaj srečala.

Z mešanimi občutki prijetne razburjenosti in občutka krivde je prišla domov. Ni obžalovala, kar se je zgodilo, a se je čudila svojemu pogumu in odganjala napade sramu. Naslednji dan se je počutila odlično in se veselila prebujene sle.

“Sašu nisem povedala o dogodivščini v savni, a ko se je vrnil, sem bila spremenjena. Spet sem bila polna vneme in najino razmerje je kmalu znova zacvetelo. Ne vem, ali je bil razlog v skrivnostnem tujcu, a rada pomislim, da mi je izpolnjena fantazija pomagala ohraniti ljubezen do Saša,” je končala Beti.

Napisala: Petra Potočnik

Preberi še: 9 erogenih točk, ki v njem sprožijo nebrzdano slo