"Kako sem se zaljubil vate" (resnični zapis razkriva, kako se zaljubljajo moški)

Ta članek razkriva čudovito potovanje od prvega pozdrava do tega, da moški ne more več brez tebe.

"Kako sem se zaljubil vate" (resnični zapis razkriva, kako se zaljubljajo moški) (foto: Unsplash/Anne Edgar) Unsplash/Anne Edgar
29. 9. 2022

Poti od bežnega poznanstva do zaljubljenosti so različne. Lahko so kratke in se zgodijo na prvi pogled, lahko trajajo dlje časa.

Ženske se dostikrat sprašujete, kako to poteka pri nas, zakaj ne pokličemo, kaj si mislimo, ste nam zanimive, čutimo enako do vas, kot ve do nas, in če ne, kako narediti, da se bomo tudi mi zaljubili v vas.

Mi gremo skozi faze in tudi od tega, kako se obnašate, je odvisno, ali se bomo zaljubili.

Faza: Spoznala sta se

Prvi vtis je seveda zelo pomemben, predvsem zato, ker ga lahko naredimo le enkrat. Če ti je moški, ki si ga ravnokar spoznala, všeč in si želiš, da bi bila tudi ti njemu, se moraš držati določenih smernic.

Zelo pomembna stvar, ki se je moraš držati, je, da ne skopariš s svojim nasmehom. Res je, da padamo na vaše ritke, prsi, noge itd., vendar ti si ne želiš, da bi le padel nate, želiš si, da bi se vate zaljubil, zato se smej, kajti zaljubimo se v vaš nasmeh.

Ko ga očaraš z nasmehom, je čas, da se v tvoji družbi počuti prijetno, da dobi občutek, kot da se že dolgo poznata. To narediš s tem, da v pogovoru večkrat omeniš njegovo ime.

Moški se med sabo kličemo ali po priimkih ali po vzdevkih, po pravem imenu nas kličejo po navadi le tisti, ki so nam res blizu. Zato uporabljaj njegovo ime. Od tu naprej se bo zmenek zgodil sam od sebe.

Faza: Prvi zmenek

Navdušila si ga s svojim nasmehom in stopila z njegovim imenom, zato sta zdaj na prvem zmenku. Prvi zmenki so seveda lahko zelo različni. Da bo vajin lep in uspešen, ni odvisno le od tebe, ampak tudi od tega, kako bo on znal poganjati energijo, ki teče med vama.

Njemu je na prvem zmenku pomembno, da je ob tebi lahko sproščen, da vidi pri tebi pozitivne stvari, da si lahko predstavlja, da se bo s tabo kot tvoj fant imel res super. Zato se moraš izogibati kritiziranju.

Ženske zelo rade izražate svoje mnenje, ker hočete, da vemo, kaj si mislite. Problem je, če je to mnenje negativno. Mi nočemo poslušati, kdo vam gre na živce, kateri lokal vam je beden, ka­tere glasbe ne marate, kaj vas boli itd., ker s tem v vas vidimo le eno tečko, ki ji ni nikoli nič prav in ki bo tudi nam le tečnarila.

Od vas hočemo izvedeti, kaj vam je všeč, ka­tero glasbo imate rade, v kateri lokal greste rade, od vas hočemo pozitivnost. Ko bo šel domov, hočeš, da razmišlja o tem, kako lepo mu je s tabo, in ne, da se le pritožuješ, zato se odvadi kritiziranja.

Faza: Dogajanje med prvim in drugim zmenkom

To je obdobje, ko se po navadi sprašuješ, zakaj ne pokliče oz. kdaj bo. Če mu nisi bila všeč, te najbrž sploh ne bo. Vem, lahko bi bil toliko pošten in ti to povedal, da bi vsaj vedela, pri čem si, vendar nam je bolj lagodno, če ničesar ne naredimo, kot pa da vam moramo sporočiti slabo novico.

Zato ga v vsakem primeru po dveh dneh lahko sama pokličeš in vprašaš, če se bosta kaj videla oz. kakšne načrte ima. Problem je, ker te ne pokliče, tudi če si mu všeč, oz. te pusti malo čakati.

Zakaj to dela?

Ker ima rad, da misliš nanj, in ve – če te ne bo takoj poklical, boš bolj mislila nanj, kot pa če te takoj pokliče. Zato te pusti, da se sprašuješ, kaj zdaj, da misliš nanj, da si ga želiš. Hoče, da se sprašuješ, kaj počne, ali tudi on misli nate, si mu sploh všeč.

Vem, otročje, a deluje. Ko te pokliče, si zato toliko bolj vesela. Zdaj ko veš, kaj on dela, da te pripravi do tega, da misliš nanj, seveda lahko to počneš tudi ti.

Pusti ga malo čakati, preden pokličeš ali pa preden mu pošlješ SMS. Naj tudi on misli nate – ker moški se zaljubimo, kadar ženske ni zraven, ko le mislimo nanjo.

Faza: Občutek sprejetosti

Na prvi pogled se zdi nepomembna stvar, vendar močno pripomore k temu, da začne resno razmišljati o tebi. Ta stvar je sprejetje v tvoj krog ljudi.

Zato je dobro, če na drugem zmenku nekako urediš, da po naključju spozna tvojo najboljšo prijateljico, še bolje pa je, če spozna tvojo sestro ali brata, če sta seveda v redu.

To, da ga tvoji ljudje, tvoja družina sprejemajo, mu daje občutek topline. Najbrž bo kakšen moški rekel, da prodajam buče, vendar moški v ženski išče toplino in to, da ga imajo tudi njeni radi, mu da ta občutek, ki je zelo podoben občutku ljubezni, kar pa si želiš od njega.

Faza: Pričakovanje seksa

Vedno imej v mislih, da se zaljublja vate, ko misli na tebe, kadar ni s teboj. Misli pa nate, ko ga ne pokličeš, ko se ne moreš dobiti z njim, ko si želi seksati s teboj, pa ne more. Ja, seks je močno orožje in v tem primeru ni nič narobe, če ga uporabiš.

Od moškega si seveda želiš, da bi si te noro želel tudi telesno, da bi bila ti tista, ki ga vsakič razvname do roba znosnosti. Če grem še dlje – hočeš biti edina, na katero misli, ko masturbira. Seveda pa nočeš, da dobi občutek, da si ga ne želiš tudi spolno.

Zato ga ne smeš pustiti predolgo v pričakovanju in biti čisto hladna.

Ko še ne seksata, mu moraš neprestano dajati vedeti, kako zelo te vzburja, da kar vzdrhtiš, ko se te dotakne, da komaj čakaš, da se bosta ljubila, vendar se vedno nekaj zgodi, da ne moreta.

Ali imaš menstruacijo ali nimata kje ali kaj tretjega. Skratka, naj si te želi nekaj časa, preden te dobi. Pričakovanje nečesa lepega, kar se bo zgodilo, je po navadi najboljši del celotnega dogodka.

Faza: Zaljubil se je

Minilo je že kar nekaj časa, odkar sta se spoznala in si ga očarala s svojim nasmehom. Ravno je prišel z zmenka s teboj. Skoraj bi seksala, a nista mogla, ker bi vaju lahko tvoja mama zalotila.

Uleže se na posteljo in preden zaspi, razmišlja o tebi. Misli na to, kako lepo se smejiš, kako si popraviš lase, ko ti je nerodno, kako si pozitivna, kako se ob tebi počuti sprejetega, všeč mu je, da si ga tako močno želiš.

Potem začne razmišljati, kako bo čez nekaj časa, ko bosta resno hodila, kaj vse bosta počela, kako se bosta pri tem smejala, ker bosta skupaj tako uživala. Ko se bo to jutro zbudil, bo opazil razliko.

Never­jetno dobre volje bo. Vse mu bo lepo, nič mu ne bo težko, prepeval si bo brez razloga, ko se bo pogovarjal s prijatelji, bo večkrat omenil tvoje ime, neprestano bo gledal na telefon, če ima kakšno tvoje sporočilo. Ko te bo končno videl, ti bo priznal: “Zaljubil sem se vate.’’

Faza: Uživaj

Ko se je vate zaljubil moški, ki si ga tako želela, pa je čas, da uživaš v vseh njego­vih čustvih sreče.

Čas je, da mu dovoliš, da s teboj ravno kot s princesko, da te razvaja, razveseljuje, da te ljubi, objema, nasmeji, da ti pokaže, kar že sama veš – da si čudovita.

V tej fazi mu nič ne prija bolj kot to, da vidi, kako te lahko osreči. To je vse, kar si želi od tebe..

Kako torej narediš, da se zaljubi vate?

  • Ko ga spoznaš, se smej, kajti moški se zaljubi v nasmeh. Da bo dobil občutek, kot da se že zelo dolgo poznata, čim večkrat izgovori njegovo ime.

  • Na prvem zmenku ne kritiziraj, ker nočeš dajati vtisa, da si tečka. Povej, kaj imaš rada, izogibaj pa se negativnim stvarem.

  • Ko te ne pokliče, si samo želi, da misliš nanj. Pusti mu veselje in poklical te bo.

  • Naj spozna tvojo najboljšo prijateljico ali sestro. Pomembno mu je, da ga imajo tvoji radi.

  • Star trik, pa vendar – če ne bosta takoj seksala, te bo imel raje.

  • Zjutraj se je zbudil in ugotovil, da je zaljubljen vate.

  • Pusti, da ti pokaže, kako čudovita si.

Napisal: Simon Zajc

Preberi še: To so prvi zmenki, ki najverjetneje vodijo k poroki

Priporočamo tudi: "Ja, bojim se resne zveze!" (iskrena izpoved naše novinarke)