Kako se pripraviš na pravega partnerja?

S spoznavnim portalom ona-on.com in Učenjem za življenje - prvi šoli za lepo življenje, tudi v dvoje!

Kako se pripraviš na pravega partnerja? (foto: Shutterstock) Shutterstock
21. 9. 2016 | Promocijsko sporočilo

Iskanje pravega partnerja se prične v nas. Da pritegneš pravega, moraš najprej poznati sebe. Svoje želje in cilje. Šele ko boš vedela, kdo si, kaj želiš od svojega odnosa s partnerjem in ko boš zadovoljna v svoji koži, boš pritegnila pravega.

Morda meniš, da sebe poznaš že dovolj, a v večini primerov ni tako. Včasih se je potrebno poglobiti vase, v svoje želje in ugotoviti, kdo si. Le tako boš lahko srečna – sama s seboj in v odnosih z drugimi.

Spoznaj sebe in pritegni pravega v šoli Učenje za življenje

Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com je v ta namen združil moči z edinstveno šolo za življenje Učenje za življenje, ki bo obiskovalcem postregla s povsem življenjskimi vsebinami – tudi, kako se pripraviti na pravega partnerja in dober partnerski odnos.

»Za sodelovanje smo se odločili, ker želimo ljudem pomagati do pravega partnerja – ne le na ona-on.com, kjer se danes parčka že več kot 166.000 samskih, ampak tudi s pomočjo izobraževalnih vsebin, ki jih bodo pripravile na pravega partnerja in na odnos,« pravi vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek.

Odličen projekt z 24 življenjskimi vsebinami – tudi ljubezenskimi

Učenje za življenje ponuja 24 izobraževalnih vsebin z 24 najboljšimi strokovnjaki s štirih najpomembnejših življenjskih področij: Spoznati sebe, Sprejemam druge, Oblikujem počutje in Ustvarjam vrednost.

V oktobru in novembru se bo tako zvrstilo 24 predavanj med katerimi udeleženci izberejo svojih osem. Prav to je največja prednost šole - da lahko sami izberejo 8 predavanj, ki jih želijo obiskati.

»In ker na ona-on.com stremimo k temu, da naši uporabniki čim prej najdejo pravega življenjskega sopotnika, smo se zanje še posebej potrudili,« dodaja Kogovšek. Če si uporabnica ona-on.com ali pa boš to postala zdaj, lahko izkoristiš posebno ona-on.com ugodnost. Preveri tukaj.
Učenje za življenje te bo pripravilo na pravega partnerja in dober partnerski odnos, saj boš tekom predavanj spoznala sebe in svoje cilje, pravega partnerja pa lahko najdeš na ona-on.com, kjer nas je že več kot 166.000!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri