Kako se elegantno otresti fanta za eno noč ?

S puncami ste v nekem nočnem klubu. Fant na oni strani plesišča opazno flirta s tabo. Je kar v redu, ni pa tisti, kateremu bi dahnila usodni da. Dejstvo je, da si blazno želiš enonočne avanture in tale je kot nalašč za operacijo Enonočnik.

Kako se elegantno otresti fanta za eno noč ? (foto: Getty Images) Getty Images
7. 8. 2015

Naslednje jutro. ‘Misija’ opravljena, zadovoljno se odpraviš iz njegovega stanovanja, ne da bi mu dala svojo telefonsko številko. Operacija Enonočnik je končana.

Čez nekaj dni zazvoni telefon, številka na zaslonu neznana. Javiš se in ugotoviš, da je gospod Enonočnik, ki z navdušenim glasom razlaga, da je srečal prijatelja, čigar prijateljica ima tvojo telefonsko številko, in te je poklical kar tako. Lažnivec, ti povem.

O tebi je premišljeval vse te dni, in nekako mu je uspelo najti tvojo telefonsko številko. Počasi ga odsloviš, v stilu: “... mudi se mi, grem na aerobiko.”

Preden prekineš, na hitro izdavi, ali bi se kdaj dobila na kakšni kavi, in v trenutku nezbranosti mu odgovoriš, da naj pokliče, pa se bosta dogovorila. Napaka!

Mogoče mu ni bilo jasno, da ga nočeš več videti, nimaš pa moči, da bi mu to povedala po telefonu. Spet napaka.

Moški ne razmišljamo okoli ovinkov, za nas odgovor, zavit v meglo, ni odgovor. Čez nekaj dni se dobita na ‘nedolžnem’ zmenku.

Enonočnik ali kaj več?

Tokrat te očara njegova pozornost, šopek rož in večerja v dragi restavraciji v mestu.

Ko te odpelje domov, ti ne preveč vsiljivo ponudi poljub v slovo, a glej ga zlomka, poljub vrneš, poljubljanje z ustnic pa se preseli še kam drugam ... Naslednje jutro: zajtrk v postelji, kavica in marjetica na pladnju.

Sedaj si pa res v godlji.

Gospodu Dvonočniku se kljub njegovim neštetim telefonom spretno izmikaš, najdeš na kupe izgovorov, vendar mu nočeš povedati v oči, naj že neha. Potem pa kar naenkrat neha.

Zatišje pred nevihto

Poklical ni že 14 dni in s prijateljicami se odločite, da boste šle ta petek v mesto. Potihem se bojiš, da ga ne boš kje srečala, a se vseeno odpraviš ven.

Zabavaš se, sproščena si, ker po menjavi treh lokalov še vedno nisi srečala g. Dvonočnika. Potem pa se prikaže, kot bi padel z neba, ko si ravno opazila nekega zelo simpatičnega fanta na oni strani plesišča.

Ko se z g. Dvonočnikom srečata, ga pozdraviš z “Ooo, kaj pa ti tukaj, veš, sem bla zlo bizi, služba pa to ...”, a se ti blazno mudi na WC. No, lepa reč. Zdaj si pa res v godlji.

Rešitev: ko se vrneš k svoji družbi, poprosi svojega dobrega prijatelja, naj za ta večer zaigra vašega fanta.

Ker pozna zgodbo o g. Dvonočniku in ve, da ga bo to dokončno zatolklo, prijatelj reče, da in kaj kmalu na plesišču uprizorita daljši ‘dirty dancing’ (od nežnega stiskanja do temperamentnega poljubljanja po vratu …), v družbi se stiskata eden k drugemu, ko pa odhajate, greste mimo g. Dvonočnika tesno objeti s svojim novim ljubimcem.

Namesto zaključka

Jah, tale je res grda, a če mu niste mogli povedati v živo, ste mu povedali z dejanji. Vsekakor pa raje priporočam pošten pogovor kot igre mačke z mišjo, saj bi bilo vaše in predvsem njegovo trpljenje zagotovo krajše.

Napisal: Davorin Pavlica

Preberi še: Moški strahovi pred prvim seksom