Kako se noro dobro spolno zadovoljiš kar sama

Je zdravo, zabavno, pa še fanta ne potrebuješ! Pa tudi če ga imaš, se še vedno lahko samozadovoljuješ. Za popestritev smo ti pripravili nekaj nasvetov, kako lahko še bolj uživaš v svojem telesu in spolnosti

Kako se noro dobro spolno zadovoljiš kar sama (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2016

1. Začni z zapeljevanjem

Morda se zdaj sprašuješ, kako naj zapeljem samo sebe, zato ti damo namig. En dan obleci kavbojke brez spodnjih hlačk in se tekom dneva večkrat spomni na to.

Je še kaj bolj zapeljivega, kot to, da ves čas letaš naokoli brez spodnjega perila (pa samo ti veš za to)?

2. Občuduj svoje golo telo

Sleci vsa oblačila, postavi se pred ogledalo (ali če bo lažje, ogledalo nesi v spalnico) in občuduj vsak delček svojega telesa.

Večkrat boš gola, bolj udobno se boš počutila v svoji koži. Dotikaj se svojega telesa in zadrži na mestih, kjer si najbolj paše. Za najbolj drzne: Zadovolji se pred ogledalom in uzri blažen obraz, ko ti pride.

3. Bodi packa!

Dovoli si, da na dan pride tvoja divji narava. Bodi skuštrana, jej z rokami in si zraven z največjim možnim užitkom oblizuj prste.

Kaj če bi si v postelji privoščila čokoladni fondi, se z njim popackala in si ga po možnosti še nanesla na bradavičke ...

4. Fantaziraj

Ljudje smo si pri tem, kaj koga vzburja, zelo različni. Samo ti poznaš svoje najbolj skrite fantazije in v mislih si dovoli, da se popolnoma izrazijo. Zapri oči in si zavrti najbolj erotičen filmček, ki je nastal v tvoji glavi.

5. Vse je dovoljeno!

Ko si sama sabo, ti je dovoljeno vse. Če imaš rada erotični filmček, si ga oglej, obožuješ seksualni pripomoček? Zgrabi ga! Božaj se (ali grabi), Bodi glasna (ali tiha) in samo raziskuj, raziskuj, raziskuj!

Samozadovoljevanje je odličen način, da se spoznaš, da spoznaš svoje želje, potrebe. Ko se boš znala zadovoljiti sama, boš zlahka uživala v spolnosti tudi z drugo osebo.

Nujno preberi še: 6 namigov za noro hud za solo seks ali pa članek Sramne ustnice - je velikost pomembna?