Kako se izogniti neprijetni tišini na prvem zmenku? Postavi mu TO vprašanje!

Prvi zmenki znajo biti neprijetni, če vama naenkrat zmanjka tem za pogovor, zato naslednjič poskusi s tem!

Kako se izogniti neprijetni tišini na prvem zmenku? Postavi mu TO vprašanje! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2019

Vprašanja, kot so In, katero glasbo poslušaš?, Katera žival je tvoja najljubša?, Katero barvo imaš najraje? in podobna lahko ustvarijo še bolj neprijetno ozračje, ko vama zmanjka tem.

Kaj pa, če ti povemo, da obstaja eno samo vprašanje, ki lahko popolnoma spremeni potek vajinega zmenka, prav tako pa lahko z njegovo pomočjo odkriješ, ali je oseba nasproti tebe prava zate ali ne? Ja, čisto resno mislimo!

Že samo z enim pravilnim vprašanjem lahko odpraviš vse neprijetne "stranske učinke" prvega zmenka.

Osebi, s katero si na zmenku, predlagaj "igrico", pri čemer morata drug drugemu postaviti vprašanje, ki vaju ga je najbolj strah vprašati.

S pomočjo njegovega vprašanja boš lahko ugotovila, kakšne so njegove prioritete, ti pa lahko s svojim načneš katerokoli žgečkljivo temo, ki ti bo dala vedeti, ali sta za skupaj ali ne.

Nekaj tem, o katerih se lahko pogovorita:

1. Uživanje alkohola in drog

2. Bivši partnerji

3. Trenutni življenjski cilji

4. Seksualne preference

5. Družina

6. Vera

7. Politična usmerjenost

Nikakor ne pravimo, da se ne more zgoditi, da bo pogovor o katerikoli temi z zgornjega seznama, šel v napačno smer, in ni nujno, da vama bo ta večer ostal v lepem spominu. Bosta pa vsaj vedela, pri čem sta.

Na primer, če te je tvoj bivši prevaral, pretekla zveza osebe, s katero si na zmenku, pa se je končala zaradi njegove nezvestobe, si lahko prepričana, da to ni prava oseba zate.

Zgoraj našteto vsekakor niso teme, o katerih bi se sicer pogovarjala na prvem zmenku, gre pa za stvari, ki lahko sčasoma zelo pomembno vplivajo na vajino razmerje.

Zakaj bi torej izgubljala čas in nato več mesecev celila svoje zlomljeno srce, če pa lahko vse razrešita na prvem zmenku? ;)

Imaš tudi ti kakšno posebno "taktiko", kako preprečiti, da vama na prvem zmenku zmanjka tem za pogovor? Deli jo z nami v komentarjih pod to objavo na našem Facebooku!

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Zdaj je uradno! Moški TOLIKO časa preživijo na stranišču iz enega razloga, in to ni velika potreba

Priporočamo tudi: Kako se prepričaš, ali ti želi druga speljati tvojega moškega? TAKO! (+ kako to preprečiti)