Kako ravnati z njegovim penisom?

Vzameš ga v roke, dražiš z jezikom in obdeluješ z ustnicami, boš rekla … punca, ustavi konje!

5. 6. 2008

Preden se sploh začneš igrati z njegovim korenjakom, poskusi vzburiti njegovo telo. Nikar takoj ne napadi penisa, saj bo v istem trenutku, ko se ga boš dotaknila, vsa pozornost usmerjena vanj in njegova doživljanja.

Do vrelišča

Torej svojega predragega najprej ljubkuj po ustnicah, vratu, prsih, naj se ti nikamor ne mudi, sploh, ko boš prihajala v bližino vrelca spolne energije … Še nekaj časa kroži okrog penisa, naj postane neučakan, naj si strastno zaželi tvojih dotikov. Šele ko bo dovolj vzburjen, si daj duška in napadi njegovega spodnjega prijatelja.

Trd kot kamen

Ko se bo postavil v pokončno stanje, bo trd in ni razloga, zakaj ne bi bil še trši! Vzburi ga z uporabo različnih prijemov in … poslušaj njegove odzive. Najprej bodi nežna, nato pa stopnjuj moč stiska in hitrost gibanja. Nato pa uporabi še malo kombinacije: trdno ga drži pri korenu in liži po glavici – to ga bo spravilo ob pamet!

Ti, ti nagajivi jeziček

Penis se odzove na vse, kar je vlažno, zato so usta eden od odličnih pripomočkov za draženje. Verjetno ni treba poudarjati, da jeziček igra glavno vlogo tudi takrat, ko ustnice drsijo od glavice do korena in nazaj. On ga ne bo videl med delom, ga bo pa še kako dobro občutil! Naj bo jeziček tudi tvoj pomočnik, ko se boš posvetila njegovim jajčkom.

A naj te opozorimo, da pri tako odlični obdelavi obstaja nevarnost eksplozije!