Kako preživeti romanco na delovnem mestu?

Spet je tu čas ognjemetov: poči malo tu, se posveti malo tam. In če se je na službeni zabavi zgodil veliki pok med tabo in sodelavcem?

27. 11. 2008

Znaš ohraniti skrivnost?

Po mesecih kurjenja po e-pošti je na prednovoletni zabavi končno počilo. Vzdušje je bilo tako naelektreno, da nista zdržala več. Čeprav bi rada izklepetala vsemu svetu, kaj se je zgodilo, vajine afere ne obesi na veliki zvon, ker je služba služba, družba pa družba. Sta skupaj prespala noč? Na delo ne pridita vsa pomečkana in predvsem ne hkrati.

Nobene katastrofe …

Ne imej občutka krivde, če nimaš namena nadaljevati začetega. Edino pomembno je, da svoje delo opravljaš enako dobro kot prej. Ni lahko, če je tvoj ljubimec za eno noč računovodja, ki sedi tri mize stran od tebe. Vse bo ostalo, kot je bilo, če mu boš takoj (!) civilizirano pojasnila, da si prejšnjo noč spila malo preveč, da ti je bilo lepo, a da bi rada, da ostaneta le prijatelja.

Ti in šef?!

Kar naenkrat si ti tista, ki mu moraš zjutraj v pisarno odnesti časopise in kavo? Ne mešaj službe in privatnega življenja in se na delu še naprej obnašaj skladno s svojimi delovnimi nalogami.

Anja Osojnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri