Kako očarati taščo?

Pomiri svoje živčke in naredi vtis na drugo najpomembnejšo žensko v njegovem življenju.

7. 9. 2009

1. pravilo:

Obnašaj se pristno

Bodi točno to, kar si in zaradi česar si všeč svojemu fantu. Razumemo, da bi rada na taščo naredila dober vtis, a s pretvarjanjem ne boš prišla daleč. Računaj na to, da je tašča tvoja 'druga mama', zato z njo poskusi vzpostaviti čim bližji odnos – poiščita skupne interese in pogovor med vama bo stekel brez težav.

Domača naloga zate: Še pred prvim srečanjem se pri fantu pozanimaj, kaj je njegovi mami najbolj všeč, pa tudi, kaj ji gre na živce.

2. pravilo:

Bodi pozorna do nje

Pozornost ji lahko izkažeš z drobnim darilcem, ki jo bo razveselilo, ko boš prišla na obisk. Vedno ji pozorno prisluhni in kmalu boš tudi sama ugotovila, kakšne stvari jo razveseljujejo.

3. pravilo:

Ne prisvajaj si fanta samo zase

Čeprav si ga želiš imeti samo zase, se zavedaj, da bo imel tvoj fant vedno v življenju dve ženski – tebe in mamo. A ti si zdaj med njima! Da se ne bi zamerila tašči, jo vsake toliko časa povprašaj za mnenje in jo na tak način vključi v vajino življenje. Razumeti moraš namreč, da se bo morda s težavo 'ločila' od svojega sina. V njej moraš vzbuditi zaupanje, nikakor pa ne strahu, da boš za vedno 'ukradla' njenega sinčka.

4. pravilo:

Podpiraj fanta in mama bo zadovoljna

Ko si v njeni družbi, fanta stoodstotno podpiraj, pa čeprav bi mu zaradi grde opazke najraje primazala eno krepko. Če imata v razmerju težave, jih nikar ne nosita pod nos svoji mami, ampak rešujta samo v dvoje.

5. pravilo:

Intima je rezervirana za vajina ušesa

Intimne skrivnosti vajinega življenja naj ostanejo samo vajine. Pogovori o seksu, pa če je tašča še tako odprtega duha, se pač ne spodobijo! Prav tako pred taščo nikoli, ampak res NIKOLI, ne govori o svojih bivših. Raje se osredotoči nase in povej kaj lepega o sebi in svojih sposobnostih.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri