Kako prdeti pred partnerjem? (izkušnja obupanega dekleta z vetrovi)

"Nekaj vam moram priznati. Prdim. Veliko. In ko rečem veliko, mislim na 'precej veliko' ... cel čas," je na svoji spletni strani zapisala Emma McGowan, dekle ki veliko prdi.

Kako prdeti pred partnerjem? (izkušnja obupanega dekleta z vetrovi) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 11. 2020

"Mislila sem, da prdim zaradi kajenja in pitja alkohola, ampak opustila sem kajenje in moje pitje se je z leti precej zmanjšalo. Kljub temu pa je prdenje ostajalo. Moj fant je za moje prdenje izvedel po treh mesecih zveze in tukaj res ni priročnika, ki bi ti svetoval, kako prdeti pred svojim izbrancem," je v svojem zapisu nadaljevala Emma.

No, fant je naposled le izvedel in se z njenimi plini tudi naučil živeti, kot je zapisala na svojem blogu (tukaj), pa je k temu, kako zmanjšati smrad, želela prispevati tudi sama. To so njeni napotki:

1. "Opustila sem 'pikantne perutničke' in cigarete"

"Za večerjo sem jedla pikantne perutničke in bilo je obupno! Partnerja sem naslednji dan našla na kavču, pregnal pa ga je najhujši smrad, ki sem ga kdajkoli vohala. Od tedaj dalje ne jem več pikantnih perutničk, čeprav jih obožujem. Sem pa spoznala, da obožujem svojega fanta vsaj še malo bolj," je njen prvi nasvet. Kot pravi, pa pri temu pomaga tudi odrekanje kajenju in pitju piva.

2. Uživaj poprovo meto!

"Poprova meta ti lahko reši življenje! Že leta se čaj s poprovo meto uporablja za blaženje prebavnih težav, našla pa sem prav tako tudi raziskavo, ki pravi, da pomaga pri težavah z vetrovi, napetostijo in bolečinami v trebuhu. Drugi pravijo, da jim je pomagala pri tem, da je njihov prdec smrdel manj," je njen drugi napotek. 

Se spomniš kako ga je prvič pred Mr. Bigom 'spustila' Carrie? No, to je bila reakcija.

3. Sprijazni se!

"Trudim se biti spoštljiva do njega, ampak zavedam se, da se najina postelja vsako jutro preden se zbudim spremeni v plinsko celico. Zdaj se skupaj lahko temu smejiva, saj je prdenje nekaj povsem naravnega. Priznam pa, da je precej ogabno," je na koncu svojega zapisala še sklenila Emma.

Fotografije: Profiemedia
GIF animacije: via GIPHY

Preberi še: "To dela moške najbolj privlačne!" pravijo ženske

Priporočamo tudi: Po takšni predigri hrepenimo ženske!