Kako načeti tisti "Kaj sva midva?" pogovor

Eno minuto sta kot najbolj zaljubljen parček: držita se za roko in on te na semaforju celo poljubi na lase. Že drugo minuto pa se on – v bližini najljubšega bara – začne obnašati, kot da je še vedno samski. Ni te predstavil staršem, a je vsako noč pri tebi. Načrtuje vajine skupne počitnice v tujini, za en teden v Portorož pa bo šel raje s svojimi prijatelji.

Kako načeti tisti "Kaj sva midva?" pogovor (foto: Profimedia) Profimedia
5. 10. 2015

Ko razmerje postane resno, se večina fantov sprva ustraši: misel na to, da bi se morali umakniti s trga, jih navdaja z grozo, poleg tega pa bi radi še malo vohljali naokrog, če se kje mogoče zanje najde kaj boljšega.

Vsekakor imaš pravico vedeti, ali samo zapravlja tvoj čas! Tako se pogovoriš z njim ... 

Izberi pravi kraj

Pogovor načni v sproščenem trenutku: ko tečeta v parku ali ko doma ob gledanju humoristične nadaljevanke skupaj pripravljata večerjo. Če se bo razpletlo slabo, boš sama pojedla do konca oziroma odtekla na Rožnik, pa ti bo takoj bolje.

Pomembno je, da izbereš kraj, kjer ta zoprna reč ne bo v središču pozornosti, na primer v elegantni restavraciji, kjer nekaj pritiska doda še sama formalnost okolja, poleg tega pa bi na koncu nad vama obvisel še račun.

Prav tako to ni pogovor za trenutek, ko se odpravljata spat. Ponoči so vse stvari lepše ali grše, vsi občutki pa se okrepijo.

Izberi pravi trenutek

Na žalost čarobna formula, s katero bi izračunala pravi trenutek, ne obstaja. V teoriji je čas pravi, ko prvič zares začutiš, da imata različne ideje glede vaji­nega razmerja.

Ko v tebi nelagodje naraste do mere, ki je ne moreš več prenesti, imaš od njega pravico zahtevati resnico.

Izberi prave besede

Pravi odgovor boš dobila, če boš iskrena in neposredna: nobenih metafor in hoje okrog vrele kaše, ker bi potem morala reševati še nesporazume.

Povej mu, da se že nekaj časa videvaš samo z njim in te zdaj zanima, ali je tudi on dal prednost samo tebi.

Reci mu, da si povabljena na poroko ali družinsko zabavo, na kateri bodo vsi hoteli vedeti, kaj sta: prijatelja, ljubimca, fant in punca? Če se izmika odgovoru, ti nanj sploh ni treba počakati ... Če ne drugega, je na svetu več fantov kot punc.

Besedilo: Alja Maček

Preberi še: Resnična ljubezen ali samo prehodna zveza? (Ti znaki kažejo, da je on tisti, s katerim boš preživela svoje življenje).

Priporočamo tudi članek: Kako v odnosu ponovno vzbuditi poželenje? ali pa si oglej stilsko kartoteko modne mrhe Rihanne ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri