Kako mu poveš, da z njim misliš resno

Želiš si, da se počasi vseli k tebi, ne pa, da ti uide, zato delaj v rokavicah in se drži strogih varnostnih pravil.

24. 1. 2010

‘Timing’

Če je velika noč ali tvoj rojstni dan, še ni rečeno, da se ti bodo ideje o skupnem ognjišču zdele domiselne. Raje zaupaj višji inteligenci: instinktu. Poleg tega: preden izrečeš kar koli usodnega, preveri njegovo (dobro) voljo.

Zares modre Cosmopolitanke znajo izbrati tudi pravi dan: v ponedeljek, sploh pa ne zjutraj, ne načenjajo težjih tem; mirno počakajo na petek zvečer. Vikend za razmislek.

Diplomacija

Preteče postavljeno vprašanje z možnostjo odgovora a) ali b), da ali ne, ga lahko spravi v krizo.

Tvoj: “Saj sem vedela, da si še preveč zelen,” po njegovem nekajminutnem molku ga lahko odkatapultirata naravnost skozi vrata in iz tvojega življenja. Raje mu reci, da si vesela, ker se tako dobro razumeta v vseh stvareh in šele nato … preidi v napad.

Božja mast

Ko si mu enkrat vrgle kost, mu daj dovolj časa, da v miru razmisli. To je najtežji del, čakanje, spustiti vse iz rok in se prepustiti višji sili, ženske vedo, za kaj gre! Moški potrebujejo več časa, da ugotovijo, kaj si želijo, zato nikar ne pričakuj odgovora kot iz topa.

Potrpljenje, ena leva, ena desna, ena leva …

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri