Kako jo ujeti v akciji?

Se tvoja prijateljica zadnje čase sumljivo smuka okrog tvojega tipa? Pazi, da ti ga ne bo speljala pred očmi!

30. 7. 2007

Če steguje svoje lovke po prepovedani robi, jo imej ves čas na očeh. Vajino razmerje s fantom bo v nevarnosti, če …

1 … si prijateljica navija na prste svoje kodre.

Zvijanje las na kazalec ali pogosto mežikanje s trepalnicami, veljajo za tipične znake zapeljevanja. Zato opazuj, komu je med zvijanjem las namenjen njen pogled!

2 … fant in prijateljica ponavljata besede drug drugega.

Podzavestno istočasno izgovarjanje enakih besed je lahko sumljivo. Čeprav se to dogaja tudi med prijateljicami, ponavljanje besed ljudje bolj opazimo pri nasprotnem spolu.

3 … si fant in prijateljica ogledujeta drug drugega.

Če se dva človeka večkrat nenadoma spogledata, obstaja velika verjetnost, da se med njima nekaj plete. Nenadno zanimanje in pogledovanje v njeni smeri v veliki družbi, je še toliko bolj nevarno. Imej na očeh tudi fanta!

4 … se fant in prijateljica dotikata.

Občasen udarec po ramenih ali kolenih lahko brez kančka suma sprejmeš kot prijateljsko gesto, a če se to dogaja prepogosto, lahko da nekdo od njiju išče telesni stik. Morda je pa fant tisti, ki ga srbijo prsti!

Ne pozabi, da zgoraj navedene nevarnosti lahko pomenijo le prijateljske vzgibe, kar še ne pomeni, da se med njima kaj dogaja ali se bo zgodilo v prihodnje!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri