Kako uspešno izpeljati seks v šotoru

Festivalski seks nam meša glavo, čeprav ni najenostavnejša stvar na svetu.

10. 7. 2014

Vso noč si plesala ob glasbi svojih najljubših bendov in pod zvezdnatim nebom flirtala s pravim bogom seksa. Želiš si malo drugačnega druženja za dva, a se pojavi težava, saj se bo to druženje moralo zgoditi v šotoru – ta pa ni bil izdelan za 'kaj več od spanja' v njem.

Prav zato se takšen seks zdi še bolj vroč. Intimnost je omejena s samo eno plastjo blaga, ki vaju loči od preostalega sveta. Naslednja nevarnost so prijatelji, ki lahko vsak trenutek odprejo zadrgo in vstopijo v šotor. Kaj pa če se strga vrv ali popusti klin in se vse skupaj podre na vaju?

Da bo tvoja taborna izkušnja vredna občudovanja, uporabi pet mini trikov, ki te bodo povzdignili v vodjo festivalske taborniške ekipe.

Pripravi se in spremeni šotor v seksualno doživetje

Viharni vrh

Na kup zmeči spalne vreče in oblačila, da bo visoko in mehko. Tako se bo tvoj tipček lahko zazibal globoko vate.

Skrivnostni žlički

Uleži se na bok, da lahko on vate vstopi od zadaj, medtem ko bo tvojemu ščegetavčku naklonil nekaj pozornosti s prsti.

Klečeča tigrica

Naj poklekne na sredini šotora, ti pa se usedi v njegovo naročje in bodi pri tem obrnjena k njemu. Roke za oporo ovijta drug okoli drugega, on pa naj pri tem ujame zibajoči ritem, ki vaju bo zaporedoma popeljal skupaj in narazen.

Eksplozivni misijonar

Tole deluje v vsakem šotoru. Dodatni bonus je užitek ob napihljivi blazini, ki si jo položi pod ritko za povečano medenično trenje.

Vzvratna vožnja

Naj se uleže na hrbet z nogami, iztegnjenimi predse. Usedi se nanj tako, da gledaš njegove noge. Za oporo uporabi svoje roke in poskrbi za nenehno akcijo, medtem ko on drži tvoja stegna ali zadnjico.

Pripravila in priredila: Anamarija Lukovac

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri