Kako ga pridobiš za skupno poležavanje

Če je tudi tvoj dragi podoben 99,9999 % moških, ki se jim zjutraj vedno mudi, ti Cosmo predlaga enostavne prijeme, ki ga bodo postopno navajali na pestrejše jutranje življenje pod rjuhami.

2. 8. 2010

Svoje želje oznani pravočasno

Posebno med tednom je jutranje poležavanje (a ne nujno SAMO poležavanje) v dvoje pametno načrtovati vsaj osem ur prej. Že zvečer ga vprašaj, ali ima naslednje jutro kakšno pomembno obveznost. Če se izkaže, da ne gori voda, mu prijazno povej, da bi ti jutranje crkljanje v postelji napolnilo baterije za ves dan.

Zbudita se malo prej

Če tista pomembna obveznost vseeno obstaja, je edina rešitev ta, da budilko nastavita na zgodnejšo uro. Tu bi lahko naletela na pravi ljudski upor, zato bodi skromna: 5 minut prej bo za začetek zadostovalo. Kasneje, ko se bo njegov bioritem navadil na novi urnik vstajanja, boš lahko zahtevala več.

Priplazi se od zadaj

Včasih diplomacija ne prinese pričakovanih rezultatov: pokazala si spoštovanje do njegovih obveznosti in previdno barantala z minutami. Do zdaj si igrala pošteno, a ni zaleglo. Sporočilo, ki ga bo razumel celo moški v rekordni časovni stiski, je tvoje toplo voljno telo, ki se ga ovije ravno v trenutku, ko zazvoni budilka.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri