Kako biti dober par v družbi

Draga golobčka, naj vajino družabno življenje ne vpliva na vajino razmerje – tega lahko gradita tudi takrat, ko nista sama.

21. 8. 2009

Si ga pripeljala v svojo družbo?

Čeprav je družaben in samozavesten, lahko v tvoji družbi ‘zablokira’. Pogovor spelji k njegovemu zadnjemu podvigu in tako preusmeri pozornost nanj. Dala si mu besedo in mu priskrbela poslušalce, torej

si do njega zelo pozorna. Zdaj ve.

Z družbo podeli vajino skrivnost

Ko omeniš nekaj, kar sta skupaj naredila, družbi dokazuješ, da sta neločljiva in istočasno pomemben del skupine. Počaščene se bodo počutili prav vsi: tvoja ljubezen in prijatelji. Vseeno govorjenje v dvojini omeji na vajine skupne aktivnosti in se ne dotikaj vajinega razmerja.

Ne vztrajaj pri svojem

Največja napaka, ki jo lahko storiš, je, da se mu postaviš po robu, ko imaš na svoji strani svojo družbo. Recimo da pripoveduje zgodbo o vajinih počitnicah in se zmoti v nekaj podrobnostih – ne skači mu v besedo in ga ne prepričuj, da sta za hotel plačala več, kot trdi on, ker to ni pomembno. Pusti mu njegovih pet minut … celih, brez prekinitev.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri